ROĐENA KAO ĆERKA BOGATAŠA, A SAD IMA VIŠE PARA I OD OCA I OD MAJKE: Promenila LIČNI OPIS i "VRIŠTI" kako izgleda
Izgled i grudi Kajli Džener, Foto: JAST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IMA SE

ROĐENA KAO ĆERKA BOGATAŠA, A SAD IMA VIŠE PARA I OD OCA I OD MAJKE: Promenila LIČNI OPIS i "VRIŠTI" kako izgleda

Ima tek 26 godina, a njeno bogatstvo kao i broj korekcija je ogromno

Objavljeno:

Kajli Džener priznala je da je jedino imala plastičnu operaciju grudi zbog čega je i zažalila.

Međutim, mnogi komentarišu da je imala niz estetskih ili platičnih korekcija na licu jer se za jednu deceniju promenila kao retko ko i te promene se ne mogu prepisati njenim godinama, a ima ih 26.

TV i Instagram zvezda i mejk- ap mogul izgleda drugačije svaki put kada se pojavi u javnosti. Nove slike iz Santa Monike uklapaju se u priče da je njena transformacija jedna od najvećih na javnoj sceni.

Ima tek 26 godina
Ima tek 26 godinafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kajli Džener uživala je na večeri u restoranu Giorgio Baldi u Santa Moniki. Bila je sa prijateljicom, a dovezle su se njenim automobilom od 600.000 dolara odnosno više do 550.000 evra. Sve i da se zanemari efekat šminke, a pritom na slikama nema fotošopa, ona nije više ni nalik sebi i to ne samo da uopšte više ne liči na "Kajli iz 2013" nego se i sve više razlikuje od "Kajli 2018".

Svaak godina, poneka promena. Da stvari budu još drugačije ili gore, njena transformacija se sigurno nije završila.

Džener je u julu prošle godine u finalu emisije "The Kardashians" svojoj najboljoj prijateljici priznala da je imala plastičnu operaciju grudi. "Volela bih da to nisam nikada uradila. Preporučujem svima koji razmišljaju o tome da pričekaju nakon rođenja dece", istakla je. Kajli Džener koja je od devete godine član rijalitija "Keeping Up with the Kardashians", ima i sina Aire.

Dovezle su se njenim automobilom od 600.000 dolara
Dovezle su se njenim automobilom od 600.000 dolarafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Plastična hirurgija je bila tema te emisije "The Kardashians" . Kajli je na zaprepašćenje mnogih konačno priznala da je imala operaciju grudi, ali je tada demantovala da joj je "operisano celo lice".

"Sećam se da sam uvek bila najsamouverenije dete. Uvek sam volela i volim sebe- i jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dete i da sam imala toliko operacija kako bih promenila celo telo, što je laž, imam samo filere. Ne želim da budem deo takvih priča", poručila je. Pitanje je zbog čega je ipak promenila lični opis?

1 / 4 Foto: TheRealSPW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kajli je tada negirala i da je fotošopirala slike odnosno rekla je da više to ne radi: "Imamo ogroman uticja i pitanje je šta radimo sa time. Vidim toliko devojaka na internetu kako u potpunosti uređuju svoje slike. Montaža! I ja sam prošla tu fazu. Osećam se kao da sam na boljem mestu. Ali možete biti nesigurni zbog drugih ljudi".

Doduše i posle svih korekcija fotošop joj skoro i ne treba. Celom ovom pričom Kajli se možda rukovodila onom "ko prizna, pola mu se prašta". Ali šta da radimo sa starim slikama? Nije bilo naravno potrebe da promeni izgled, zar ne?

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.