OD GRADSKOG TIPA DO MIŠIĆAVOG DASE TANKA JE LINIJA: Sada postaje OTAC po TREĆI PUT U 56. GODINI, žena mu je AVION
Geta (56) i 27 godina mlađa Džesika Ledon zabavljaju se od 2015. godine, Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SVAKA ČAST

OD GRADSKOG TIPA DO MIŠIĆAVOG DASE TANKA JE LINIJA: Sada postaje OTAC po TREĆI PUT U 56. GODINI, žena mu je AVION

Sasvim promenio izgled, ali i životni stil

Objavljeno:

Di- džej Dejvid Geta i glumica Džesika Ledon rado su viđeni gosti na javnim događajima, u poslednje vreme.

Na takva dešavanja "skoknu" u pauzi između još jednog idiličnog dana na plaži, a uvek kada se pojave zajedno u javnosti, odaju utisak skladnog para i za sada nema naznake da je taj utisak prazna priča.

Džesika Ledon je u poodmakloj trudnoći, odabrala je elegantan plavi kupaći kostim sa ogromnim izrezima i kako slike pokazuju, nije izlazila "iz hlada", dok je Geta blistao do sreće.

Uživaju u hladu
Uživaju u hladufoto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovaj muzičar otkako je počeo da se pojavljuje sa glumicom kao ljubavni par, izgleda skoro uvek kao najsrećniji čovek na svetu što se povezuje da njegovim emotivnim odnosom.

Pritom je sasvim promenio izgled, počeo je da trenira i do mršavog muškarca pretvorio se u mišićavog manekena, mada je sad vidljivo da se malo ugojio. Neki kažu da se pojedini muškarci ugoje dok je njihova partnera u drugom stanju, zbog stresa i zato što se navike u ishrani druge strane prenesu na njih.

Geta (56) i 27 godina mlađa Džesika Ledon zabavljaju se od 2015. godine
Geta (56) i 27 godina mlađa Džesika Ledon zabavljaju se od 2015. godinefoto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Geta (56) i 27 godina mlađa Džesika Ledon zabavljaju se od 2015. godine, a on joj je 2021. poklonio prsten obećanja umesto vereničkog prstena jer "više ne veruje u brak". Njihov raskid u oktobru 2022. bio je iznenadan. "Imaju dugu zajedničku prošlost. Mislili su da su stvoreni jedno za drugo, ali nije uspelo", rekao je tada izvor. Pomirenje je usledio početkom naredne godine.

Uveliko se komentarisalo da se on zbog veze sa Džesikom razveo do Keti Gete sa kojom je bio u braku od 1992. do 2014. Bivši par ima ćerku Endži i sina Tima Getu.

Bonus video:

00:22

Čami iz Kruševac Geta napravio lapsus svi u studiju POPADALI od smeha ČIM PREĐEM NAPLATNU RAMPU...

(Espreso / Blic žena / Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.