TEK NAPUNILA 19 GODINA, A VEĆ ŽELJA SVIH MUŠKARACA: Preti da OTME MAMI TRON, njen izgled će vas BACITI NA KOLENA
Foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

LEPOTICA

TEK NAPUNILA 19 GODINA, A VEĆ ŽELJA SVIH MUŠKARACA: Preti da OTME MAMI TRON, njen izgled će vas BACITI NA KOLENA

Ima isti "start" na javnoj sceni kao njena majka koja je pre nego što se okrenula glumi

Objavljeno:

Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela sve ozbiljnije se bavi manekenstvom. U svet mode uplovila je pre nekoliko godina.

Deva Kasel (19) ima isti "start" na javnoj sceni kao njena majka koja je pre nego što se okrenula glumi, bila manekenka radeći sa čuvenom modnom kućom "Dolce&Gabanna" sa kojom s vremena na vreme obnovi saradnju.

Sa ovim brendom sarađivala je i njena naslednica koja je juče učestvovala na reviji "Alberta Ferretti" na Nedelji mode u Milanu, gde je prikazana kolekcija za jesen/zimu 2024/25.

Romantična haljina nežnog kolorita
Romantična haljina nežnog koloritafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Deva Kasel nosila je dva modela, romantičnu haljinu nežnog kolorita, a onda i sportsko-elegantno izdanje. Mnogi se pitaju da li će kao Monika Beluči, manekenstvo uskoro zameniti glumom.

Krenula bi tako i stopama svog oca, francuskog glumca Vensana Kasela, koji je takođe kao i italijanska diva, podržava u njenim profesionalnim ciljevima.

Otkako se Deva Kasel pojavila na javnoj sceni, komentariše se da li liči na Moniku Beluči ili ne. To pitanje je aktuelno jer je italijanska glumica vodeća ikona lepote, kako 20. tako i 21. veka.

1 / 9 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Isuvišno je reći da li ćerka liči na majku, sve i da nema fizičke sličnosti, genetika se ispolji na drugi način pa ipak taj fizički apsket najviše intrigira javnost kada je reč o ovoj poznatoj naslednici.

Utisak je da kako vreme ide, postaje sve sličnija majci. Na tren pomislite da se pojavila mlađa verzija Monike Beluči, što u velikoj meri i jeste istina. Naravno da uticaj imaju i geni njenog oca sa kojim inače često provodi vreme u Brazilu gde on živi godinama.

Deva je prošlog meseca fotografisana na plaži u Riju de Žaneiru sa sestrom Leoni i Narom Baptisti, sa kojom je Kasel sada u vezi. Naslednica čuvene Italijanke i ništa manje poznatog Francuza bile su u dobrim odnosima i sa Tinom Kunaki, sa kojom je njihov otac bio u braku od 2018. do 2022. Pretpostavlja se da je i sada ista situacija, na šta ukazuju i ove fotografije.

Kasel je prošle godine započeo vezu sa tri decenije mlađom Narom, i Tina sa kojom ima ćerku Amazoniju, mlađa je od nejga 30 godina.

Bonus video:

00:29

MONIKA HORVAT NEĆE OPET U RIJALITI, PA NIKAD OŠTRIJE OSULA: Nismo dobili NIŠTA, ljudi moraju da saznaju neke stvari!

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.