BOŽE, DA LI JE MOGUĆE? Maćeha joj ŠETA GOLA PO ULICI, a sada ju je tako i NACRTALA: Šta li će u ŠKOLI reć za OVO?
Foto: Printscreen Instagram/kanyewest

STRAŠNO

BOŽE, DA LI JE MOGUĆE? Maćeha joj ŠETA GOLA PO ULICI, a sada ju je tako i NACRTALA: Šta li će u ŠKOLI reć za OVO?

Na tom crtežu crnka je skoro pa naga, nosi jedino čizme, a preko zadnjice ima minijatrunu traku pa se i pored toga pozadina vidi

Objavljeno: 09:23h

Kanje Vest i Kim Kardašijan dele starateljstvo nad četvoro dece, što je za nju, kako je rekla u prošlogodišnjem intervjuu, veoma teško, imajući u vidu razne njegove javne ispade.

TV zvezda prigovarala je i što reper i dizajner nema obezbeđenje u svom stanu gde povremeno borave njihove dve ćerke i dva sina. Čini se da je ironično istakla i da njen bivši muž sa sadašnjom suprugom nema kuću već stan što je Bjanki Ćensori zasmetalo.

Deca bivšeg para neretko se viđaju u društvu maćehe, a kakav utisak ona, zajedno sa Kanjeom, pokazao je crtež Nort Vest (10) gde su glavne zvezde njen tata i njegova oskudno odevena partnerka.

Bjanka Ćensori je skoro uvek gola
Bjanka Ćensori je skoro uvek golafoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na tom crtežu Bjanka Ćenzori je skoro pa naga, nosi jedino čizme, a preko zadnjice ima minijatrunu traku pa se i pored toga pozadina vidi.

Crtež je objavljen na zajedničkom profilu Kim Kardašijan i Nort Vest na Tiktoku. U međuvremenu je obrisan, ali je ipak sačuvan na vreme i sada je predmet kritika koje se upućuju ovoj poznatoj mami, a verovatno će i Vestu. Medijska zvezda kritikuje se što je ćerki dozvolila da objavi tu sliku (crtež možda zada ozbiljnu glavobolju Kim Kardašijan i izazove novu svađu sa bišim mužem) , a pravo pitanje je modela uz koje Nort odrasta i kakav to zaista efekat ima na nju.

Nort Vest, Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: Tiktok printscreen/kimnortsh

Devojčica je uz crtež navela tri stvari zbog kojih je zahalna, prva je novi album njenog oca Vultures 1, koji je povučen sa Apple Music. Druga su ljudi koji su doprineli da taj album ugleda svetlo dana, a treća je pesma "Karneval" koja inače obiluje vulgarnim stihovima.

Crtež je objavljen nakon što je izvor za Daily mail rekao da je Kim upozorila Kanjea da se Bjanka ne šeta bez odeće u blizini njihove dece jer je pozanat po nagim stajlinzima.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/kanyewest

Podsetimo, Kim Kardašijan i Kanje Vest bili su u braku od 2014. do 2022. Brak repera i Bjanke Ćenzori traje od decembra prošle godine.

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

(Espreso / BLic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.