POSTIGLA ONO ŠTO NIJE MOGLA NIJEDNA ŽENA U POSLEDNJIH 10 GODINA: Lepa Angelina predstavlja Italiju u ŠVEDSKOJ
Foto: Graham Finney / Cover Images / INSTAR Images / Profimedia

BRAVO!

POSTIGLA ONO ŠTO NIJE MOGLA NIJEDNA ŽENA U POSLEDNJIH 10 GODINA: Lepa Angelina predstavlja Italiju u ŠVEDSKOJ

Angelina će predstavljati Italiju u maju na Pesmi Evrovizije u Švedskoj

Objavljeno: 19:57h

Danas u 3 sata ujutru saznali smo ko je pobednik 74. po redu Sanrema. To je Angelina Mango sa pesmom 'La noia'.

Ova kantautorka je i žena koja je posle deset dugih godina uspela da svrgne svoje muške kolege sa pobedničkog trona najspektakularnijeg italijanskog festivala.

Angelina će predstavljati Italiju u maju na Pesmi Evrovizije u Švedskoj, što je potvrđeno danas u podne na konferenciji za novinare Raija.

Simpatična 22-godišnja brineta ističe da muziku voli od malih nogu, što i ne čudi, jer je ćerka poznatog italijanskog muzičara Pina Mange (preminuo 2014. godine) i pevačice Laure Valente, a njen menadžer takođe radi sa prethodnim pobednicima iz Sanrema Markom Mengonijem i grupom Maneskin.

Angelina iza sebe već ima četiri platinaste i dve zlatne ploče, rasprodatu turneju, brojna muzička takmičenja na kojima je slavila.

- Muzika Angeline Mango je mešavina koja kombinuje različite uticaje, uključujući italijanski i američki rep, R&B i instrumentalnu muziku, koji joj omogućavaju da prelazi između različitih žanrova i unese svežinu i originalnost na scenu, praćenu intenzivnom i punom emocija. Kantautorka se u svojim pesmama bavi relevantnim temama kao što su strepnja GenZ-a, ljubav, potreba za slobodom i porodičnim vrednostima, povezivanje urbanog stila sa belkantom - objavila je RAI na svom zvaničnom sajtu, dok o svojoj pesmi govori i sama Angelina.

- 'La noia' je introspektivno i autobiografsko delo, iskrena i ironična fotografija o važnosti vremena koje nam je na raspolaganju da radimo stvari koje volimo i koje nam omogućava da prepoznamo vrednost života koji oscilira između pozitivnih i negativnih trenutaka - rekala je pobednica Sanrema, čije je 74. izdanje pogledalo čak 14 miliona ljudi (dva miliona više nego prošle godine).

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Jutarnji.hr/Prenela:M.S..)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.