ODRASLA ŽENA U PELENAMA I SA CUCLOM PREDSTAVLJAĆE UKRAJINU NA EVROVIZIJI: Šok REAKCIJE razbesnele sve
Evrovizija, Foto: Printscreen/Youtube/belreview

drugačija

ODRASLA ŽENA U PELENAMA I SA CUCLOM PREDSTAVLJAĆE UKRAJINU NA EVROVIZIJI: Šok REAKCIJE razbesnele sve

Mreže su se usijale od šok izdanja predstavnice Ukrajine na Evroviziji u pelenama i sa cuclom

Objavljeno: 13:47h

Godinama se komentariše da Evrovizija nije više nalik takmičenju na kom su se nadmetali vrhunski izvođači sa sjajnim pesmama i nastupima za prepričavanje i pamćenje.

U većini slučajeva se pevači trude da što više šokiraju ekscentričnom pojavom, a upravo je to slučaj kod ovogodišnjih predstavnica Ukrajne. Mnogi nisu mogli da se ne sete kako je ukrajinski nastup izgledao pre 20 godina kada je Ruslana zapalila scenu pesmom 'Wild dance'.

Pevačice Aljona Aljona i Džeri Hejl predstavljaće Ukrajinu na Evroviziji u Malmeu 7. maja sa pesmom 'Teresa & Maria'. Iako po kladiconicama važe za favorite, mnogu veću pažnju od njihove pesme privukao je vizuelni momenat pevačice Aljone, koja se fotografisala u džambo peleni, sa velikom cuclom oko vrata i flašicom u ruci.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN RTS3

Fanovi su shvatili da je prošlo tačno dve decenije od Ruslaninog vrelog nastupa u Istanbulu, pa su uporedili njihova dva stajlinga. ideje nastupa i doživljavanje scene.

Ta fotografija završila je i na 'srpskom tviteru', tačnije mreži X, a u komentarima se razvila žučna debata oko toga da li je Ruslanu i Aljonu trebalo uopšte upoređivati.

"A Verka i Ani Lorak?"

Nastupi i izvođači su se dosta promenili
Nastupi i izvođači su se dosta promenilifoto: Printskrin / Eurovision Song Contest

Jedni su želeli da skrenu pažnju da je fotografija u peleni sa snimanja njenog spota, isticali da je devojka vrlo duhovita, samosvesna i samokritična, drugi su podsećali na nastup Verke Serdučke iz 2007. godine, kada je uz zaraznu, vrcavu, ali ne mnogo smislenu pesmu, u metalik svetlucavoj haljini sa zvezdom na glavi doslovno trčala i mahala bez jasne koerografije po bini.

Treći su morali da podsete na još vatreniji performans Ani Lorak i meg hit sa Evrovizije u Beogradu 'Shady lady'.

Kada se sporno izdanje pevačice i reperke Aljone, koji kruži mrežama, stavi po strani, njen nastup sa koleginicom Džeri Hejl je bio klasičan, bez šokantnih momenata, stajlinga, delova nastupa.

Obe su bile obučene u crni sako i pantalone, odnosno crnu dugačku jaknu sa belim detaljima na rubovima, a njihova pesma već broji velike preglede na Jutjubu, a u komentarima ispod nastupa, koji je podeljen na zvanični kanal Pesme Evrovizije, dobijaju ogromnu podršku.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic Žena/Viktor Veličković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.