DOBRO POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE, ONA JE PREVARA VEKA! MILIJARDERI JE MUVAJU ZA DŽABE: Istina o njoj ZABRINJAVA
Emili Pelegrini, Foto: Instagram printscreen/emilypellegrini

UZALUD

DOBRO POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE, ONA JE PREVARA VEKA! MILIJARDERI JE MUVAJU ZA DŽABE: Istina o njoj ZABRINJAVA

Nema ko joj se ne udvara, ali samo dok ne saznaju ko je.

Objavljeno:

Prelep osmeh, negovana kosa, bujne grudi, uzak struk i duge noge... Emili, po mišljenju mnogih, deluje savršeno. Muškarci zbog njene lepote "izgube glavu" za njom čim kliknu na njen profil na Instagramu na kom je profil otvorila pre četiri meseca.

Za to vreme skupila je više od 214.000 pratilaca, stekla je veliku popularnost i neprestano dobija raznorazne ponude od muškaraca. Među njima su milijarderi, poznati sportisti, a najviše ima fudbalera i tenisera. Nude joj boravak u najluksuznijim hotelima, nakit, automobile... Uzalud.

Muškarci joj neprestano šalju poruke na Instagramu, sve dok ne saznaju istinu. Emili Pelegrini nije stvarna osoba i mnogima je teško da poveruju u to. Reč je o modelu koji je napravljen zahvaljujući veštačkoj inteligenciji.

Njeni snimci izgledaju suviše realno, a to je njenom kreatoru za samo šest nedelja donelo zaradu od skoro 10.000 evra.

"Pitao sam Chat GPT kako izgleda devojka iz snova prosečnog muškarca i pisalo je smeđa kosa, duge noge, pa sam je napravio tačno kako piše. Cilj je bio da je učinim dopadljivom i privlačnom.

Želeo sam da bude što stvarnija. Veoma je zanimljivo kako je muškarci kontaktiraju. Preko Instagrama dobija direktne poruke od zaista poznatih ljudi, poput fudbalera, milijardera, MMA boraca i tenisera. Misle da je stvarna. Pozivaju je u Dubai da sa njima provede odmor", rekao je kreator za "Dejli mejl" i dodao:

"Postojao je trenutak kada sam pomislio 'Šta se to j**e dešava'. Jedan fudbaler ju je pitao kako je moguće da tako lepa dama nema dečka. Nisam mogao da verujem", rekao je kreator koji je napravio i njenu sestru Fionu. Ona ima više od 30.000 pratilaca na Instagramu.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Mondo/T.V/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.