POZNATI DEKA KOG ŽENE OBOŽAVAJU: Pričalo se da je GODIŠNJE SPAVAO sa 250 ŽENA, ali u prošlosti NIJE BIO DIVAN
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ko bi rekao?

POZNATI DEKA KOG ŽENE OBOŽAVAJU: Pričalo se da je GODIŠNJE SPAVAO sa 250 ŽENA, ali u prošlosti NIJE BIO DIVAN

U junu 1988. rodila je dečaka, da bi potom mesecima vodila sudsku bitku sa pevačem oko priznavanja očinstva...

Objavljeno:

Uprkos tome što je legendarni pevač Tom Džons proveo čak 59 godina u braku sa samo jednom ženom - Melindom, sa kojom je bio sve do njene smrti 2016, na vrhuncu slave imao je više afera.

Pričalo se da je čak godišnje spavao sa 250 žena! Jedna od usputnih afera rezultirala je i rođenjem njegovog vanbračnog sina Džonatana Berkerija. Ipak, Tom je dugo negirao da je dečakov otac.

Džonatanova majka je bivša manekenka Ketrin Berkeri koja je Džonsa upoznala u oktobru 1987. dok je bio na američkoj turneji. Ketrin je u tom trenutku radila kao menadžer hotela, ali je pokušavala da se probije u industriji modelinga. Ona inače ima azijsko poreklo, ali ju je usvojila američka porodica kada je imala osam godina.

Par je imao trodnevnu romansu, ali je tada 24-godišnja Ketrin ubrzo saznala da je zatrudnela. U junu 1988. rodila je dečaka Džonatana, da bi potom mesecima vodila sudsku bitku sa pevačem oko priznavanja očinstva.

Pričalo se da je čak godišnje spavao sa 250 žena
Pričalo se da je čak godišnje spavao sa 250 ženafoto: Profimedia

Američki sud 1989. doneo je presudu na osnovu DNK testiranja da je Tom Džons zaista bebin otac, ali je on nastavio da negira očinstvo.

Džons je Ketrin platio vansudsku nagodbu u iznosu od 50. 000 funti, a do dečakove 18. godine bio je u obavezi da plaća alimentaciju u iznosu od 1. 700 funti svakog meseca. Međutim, Tom za svog sina nikada nije uradio ništa osim finansijskih isplata koje je sud odredio. Veruje se da se čak nikada nisu lično sreli!

 Tom za svog sina nikada nije uradio ništa osim finansijskih isplata koje je sud odredio
Tom za svog sina nikada nije uradio ništa osim finansijskih isplata koje je sud odrediofoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na koncu svega je tek 2008. priznao da jeste biološki otac Džonatana Berkerija, ali je ujedno jasno stavio do znanja da i dalje ne želi nikakvu vezu sa svojim vanbračnim sinom.

"To nije bilo nešto što sam planirao. Da sam to planirao, pružio bih još nešto osim finansijsku pomoć. Ali nisam. Samo sam pao na zavođenje", rekao je slavni 83-godišnjak svojevremeno.

Na koncu svega je tek 2008. priznao da jeste biološki otac Džonatana Berkerija,
Na koncu svega je tek 2008. priznao da jeste biološki otac Džonatana Berkerija,foto: Ingo Barth / akg-images / Profimedia

Nažalost, Džonatan, koji danas ima 35 godina, vodio je težak život. Više puta je bio beskućnik, živeo je u prihvatilištima za odrasle i spavao je na klupama po gradskim parkovima. U tinejdžerskim godinama je konzumirao narkotike, kako sam tvrdi da bi se izborio sa odbacivanjem svog oca, a nekoliko je puta i hapšen zbog optužbi vezanih za drogu.

"Sve potiče od mog oca. Mislim da to dugo nisam shvatao, ali sam bio jedno ljuto dete koje je vapilo za ocem. Bio sam strašno ljut. Moj bes je isplivao na površinu u školi. Borio sam se svima klincima oko mene i stalno sam se bunio", ispričao je 2013. za "Daily Mail".

1 / 5 Foto: Eric Benetti / Avalon / Avalon / Profimedia

Džonatan je bio primoran da ode na rehabilitaciju nakon što je pušten iz zatvora, ali njegova situacija i dalje nije bila dobra. On je 2018. viđen kako peva očeve pesme na ulicama Nju Džersija sa kartonskim natpisom u rukama "Potreban mi je novac". Navodno je u to vreme živeo u skloništu za beskućnike i radio pola radnog vremena tako što je sklapao police u fabrici nameštaja.

Jednom prilikom otkrio je da je pokušao da dođe do svog oca Toma, ali i polubrata Marka, ali nikada nije dobio odgovor od njih. Naznačio je da mu nije tražio nikakvu pomoć, samo je želeo da se upoznaju.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.