FATALNA PLAVUŠA REŠILA DA SE VRATI KORENIMA: Renovirala KUĆU u kojoj je ODRASLA i napravila PRAVI RAJ
Glumica, Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

dom

FATALNA PLAVUŠA REŠILA DA SE VRATI KORENIMA: Renovirala KUĆU u kojoj je ODRASLA i napravila PRAVI RAJ

U poslednje vreme često dokazuje da joj je glamura preko glave

Objavljeno:

Pamela Anderson rešila je da se vrati svojim korenima. Kanadska glumica nedavno je renovirala kuću u kojoj je odrasla, na ostrvu Vankuver, preko puta istoimenog grada u provinciji Britanska Kolumbija.

Imanje “Arkadija”, koje je pripadalo njenoj babi i dedi, nalazi se na prelepom mestu, pored jezera, nadomak gradića Lejdismita i guste šume poznate po visokom drveću.

U tom raju čuvena “Čuvarka plaže” snimila je dokumentarac “Pamela Anderson’s Family Home Renovation”, otkrivši do detalja kako je tekao proces obnove kuće.

U poslednje vreme često dokazuje da joj je holivudskog glamura preko glave. Pojavljuje se bez šminke (i oduševljava svet), a odlučila je i da život nastavi u mirnom kraju koji joj je dobro poznat i za koji je porodično vezana.

Kuća je sagrađena od tradicionalnog materijala – drveta. Lokalno stanovništvo koristi ga oduvek, a i Pameli se dopada ruralni stil. Njen dom je u belom od temelja do krova.

Mnogo pažnje posvetila je tremu, jer, kako kaže, to je prvo što gosti zapaze kada ih pozovete kod vas.

Nadstrešnicu, sa centralnim delom u obliku malog krova, drže četiri elegantna stuba, a pored ulaznih vrata su stolice iz kojih možete da pratite šta se dešava u dvorištu.

Sobe su u potkrovlju. Gornji deo pokrivaju daske i grede, pod je obložen parketom, kao i u ostatku kuće.

Kuhinja je, reklo bi se, jedno od omiljenih mesta zgodne plavuše. U svim prostorijama dominira bela boja, pa njen dom odiše čistoćom, svežinom i prirodnim svetlom.

Srećna je u svom malom carstvu okruženom zelenilom, s pogledom na mirnu vodu, ali ipak najsrećnija kada joj dođu sinovi Brendon i Dilan. Uvek je obraduju buketima omiljenog cveća.

Pamela je veliki ljubitelj životinja. Iako se nedavno razvela, a na istom ovom imanju je pravila raskošnu svadbu, čuvena SiDžej Parker nikad nije sama. Tu su ljubimci da joj prave društvo.

A voće i povrće koje raste u našoj bašti je najlepše i najzdravije. Pamela se u slobodno vreme posvećuje uzgajanju paradajza, zelene salate, jabuka… Pravi mali rajski vrt!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.