NAPUSTILA SVE DA BI BILA MAJKA I DOMAĆICA, A EVO KAKVO JOJ JE DETINJSTVO BILO: Posle toliko godina se SVE SAZNALO
Eva Mendez, Foto: Profimedia

iskreno iz srca

NAPUSTILA SVE DA BI BILA MAJKA I DOMAĆICA, A EVO KAKVO JOJ JE DETINJSTVO BILO: Posle toliko godina se SVE SAZNALO

Ona je otvorila svoj privatni foto album, te je na svom Instagramu podelila svoju fotku iz detinjstva

Objavljeno:

Eva Mendez (49) i Rajan Gosling (43) zajedno su od 2011. godine. Međutim, njihova veza i porodični život sa ćerkama Esmeraldom (9) i Amadom (7) izrazito su privatni. Fotografije i videi porodice ne mogu da se pronađu na društvenim mrežama, a čak su i zajednička pojavljivanja glumaca na crvenom tepihu postala retkost otkako je Mendez odustala od holivudske karijere.

Kada je u pitanju njihov život, povlače jasne granice, kako je Mendez svojevremeno objasnila obožavateljima na društvenim mrežama. Ipak, glumici povremeno objavi neki detalj iz privatnog života – kao što je sada slučaj.

Naime, Eva Mendez je otvorila svoj privatni foto album, te je na svom Instagram profilu podelila preslatku fotografiju iz detinjstva kako na Božić stoji uz svečano okićenu jelku i u rukama drži lutku.

- Mala ja 80-ih za Božić. U najboljem slučaju smo živeli vrlo skromno, ali moja je mama je uvek radila sve za mene na božićno jutro. Moja starija braća i sestre takođe su bili deo te čarolije. Oni su tada već odavno bili prerasli godine u kojima se veruje u Deda Mraza, ali sada, gledajući unatrag, shvatam koliko su se svi trudili i glumili da meni bude tako čarobno. Tako sam zahvalna.

"Nedostaje mi brat"

Glumica se takođe prisetila svog brata Huana Karlosa Mendesa Jr, koji je 2016. godine preminuo u 53. godini od posledica raka.

- Nedostaje mi moj brat. Poslednji Božić koji sam provela sa njim bio je pre nekoliko godina kada je učinio nešto što samo veliki brat može da učini. Ispričaću tu slatku priču u drugom postu. U svakom slučaju, jutros sam videla ovu fotografiju i htela sam da je podelim sa vama, objasnila je Eva Mendez, prenosi Miss7.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blicžena/Iris Krdžić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.