UMRLA POZNATA VODITELJKA: Poznat uzrok smrti
Anabel Džajls, Foto: Profimedia

GUBITAK

UMRLA POZNATA VODITELJKA: Poznat uzrok smrti

Ona je preminula juče, nakon što joj je u julu dijagnostikovan tumor na mozgu, saopštila je njena porodica

Objavljeno: 23:45h

TV voditeljka i glumica Anabel Džajls umrla je nakon kratke i teške bolesti.

Naime, ona je preminula juče, nakon što joj je u julu dijagnostikovan tumor na mozgu, saopštila je njena porodica.

Anabel, koja je najpoznatija kao ko-voditeljka popualrne emisije, preminula je juče, 20. novembra u bolnici Martlets u Houvu.

Svoju medijsku karijeru započela je 1990-ih na Razzmatazz i Night Netvork, a pojavila se u filmu Riders iz 1993. godine. Postala je istaknuta kao ko-prezenter ITV-jevih "Posh Frocks and Nev Trousers" sa Sarom Grin.

Bila je u brojnim zabavnim emisijama i panelista u emisijama o igricama u rasponu od „Imam vesti za vas“ do Shooting Stars, bila je redovna panelistkinja u emisijama "Through the Keihole" i "BBC Radio 4 Loose Ends", a takođe se pojavila na "BBC Radio 4 Just a Minute".

Njena deca, Moli i Ted, odali su počast svojoj "jedinstvenoj" majci, kojoj je u julu ove godine dijagnostikovan karcinom na mozgu. U saopštenju, deca Anabel Džajls su rekla:

- Teška srca vas obaveštavamo o smrti naše neverovatne majke, Anabel Džajls, koja je mirno preminula juče popodne u bolnici Martlets u Houvu - naveli su oni i dodali:

- U julu, mami je dijagnostikovan glioblastom 4. faze, brzorastući i veoma agresivan maligni tumor mozga. U četiri meseca koja su usledila, pokazala je izuzetnu otpornost i snagu, uprkos operaciji na mozgu i nebrojenim radioterapijama. U svojim poslednjim nedeljama, bila je strastvena u podizanju svesti o Glioblastomu, otelotvorujući njenu doživotnu posvećenost pomaganju drugima.

- Mama je zaista bila jedinstvena, enigma za one koji su privilegovani da dele njen život. Verna svojoj prirodi, održala je dobro raspoloženje i zadržala svoju brzu duhovitost do samog kraja. Njen humor i smeh ostaviće nas inspirisanim da živimo život punim plućima, baš kao što je to uvek činila. „Zahvaljujemo vam na ljubavi i podršci i ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost u ovom izazovnom trenutku. „Umesto cveća ili drugih poklona, bili bismo zahvalni na donacijama za bolnicu Martlets, čija je izuzetna briga bila veliki izvor utehe tokom ovog putovanja. 'Sa srdačnim hvala, Molli & Tedd k'.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.