OGLASIO SE OTAC DEVOJKE KOJA JE PREMINULA PRED KONCERT POZNATE PEVAČICE: Rečima ne može da opiše svoju TUGU!
Tejlor Svift, Foto: Instagram printscreen/taylorswift

KATASTROFA

OGLASIO SE OTAC DEVOJKE KOJA JE PREMINULA PRED KONCERT POZNATE PEVAČICE: Rečima ne može da opiše svoju TUGU!

Oglasio se otac devojke koja je preminula pred koncert Tejlor Svift

Objavljeno:

Oglasio se otac Ane Benevides koja je preminula prošlog petka u Brazilu pred koncert pevačice Tejlor Svift. Pisalo se najpre da se tragedija desila u toku nastupa, ali je muzička zvezda kasnije izjavila da se sve odigralo pre nego što je ona stala na binu.

“Izgubio sam ćerku jedinicu, srećnu i inteligentnu devojčicu. Trebalo je da diplomira psihologiju idušeg aprila, štedela je novac za to. Nemam reči da izrazim svoju bol. Otišla je od kuće da ostvari svoj san i umrla je", rekao je otac za brazilske novine Folha de S. Paulo (preko Hindustan Timesa).

Zahteva da se istraže okolnosti pod kojima je preminula: “Želim da se utvrdi da li je zaista bilo zabranjeno da se donese vodu, je li bilo nemara u pružanju pomoći".

Bilo je navoda da je Tejlor Svift rekla obezbeđenju da daje vodu publici na ulazu u stadion gde je održan koncert, a pojavio se snimak koji prikazuje kako pevačica baca flaše sa vodom fanovima. Ona je više puta prekidala nastup i tražila vodu za okupljene obožavaoce.

Kako piše, Folha de S.Pauo Ana Benevides se onesvestila, reanimacija je sprovedena na stadionu i trajala je 40 minuta, ona je na putu do bolnice doživela drugi srčani zastoj. Umrla je ubrzo nakon što je hospitalizovana, piše Page six. U Riju de Žaneiru je tog dana bilo 38 stepeni, ali je subjektivan osećaj bio kao da je živa u termometru bila iznad ove brojke.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.