ZAR JOJ OVAKVO PONAŠANJE PRILIČI? DŽEJ LO URLALA NA ŽENE ISPRED RESTORANA KOJE SU JOJ GLEDALE MUŽA: Kamere SNIMILE!
Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

pazi paparaco

ZAR JOJ OVAKVO PONAŠANJE PRILIČI? DŽEJ LO URLALA NA ŽENE ISPRED RESTORANA KOJE SU JOJ GLEDALE MUŽA: Kamere SNIMILE!

Dženifer Lopez urlala na fanove ispred restorana, kamere sve zabeležile

Objavljeno: 16:02h

Obožavatelji često prozivaju Bena Afleka zbog agresivnog ponašanja prema supruzi, Dženifer Lopez. Međutim, ovog puta je ona ta koja je šokirala fanove svojim ponašanjem.

Novopečene supružnike često možemo uhvatiti u lošem raspoloženju, a paparaci su ih pre nekoliko nedelja fotografisali tokom napete rasprave na jednom parkingu.

Par je sad snimljen u zajedničkom izlasku na večeru u luksuznom restoranu "Ajvi" u Holivudu. Dok su ulazili u automobil, Benu su u jednom trenutku prišli brojni obožavatelji koji su se želeli da se fotografišu sa slavnim glumcem.

1 / 7 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Grupa devojaka zaustavila je svoj automobil i kroz prozor su dovikivale slavnom glumcu da ga vole. Dok je Ben Aflek uspešno odglumio nezainteresovanost, njegova supruga nije ostala suzdržana.

Pevačica im je kroz otvorena vrata viknula da se sklone od njenog supruga. Nakon toga se okrenula od njih i počela glasno da se smeje, zajedno s prisutnim fanovima i ljudima ispred restorana.

Ceo događaj zabeležili su paparaci, a snimak je ubrzo objavljen na društvenim mrežama.

Uprkos učestalim svađama, oni poriču da im brak prolazi kroz tešku fazu. Štaviše, par koristi svaku priliku da medijima ispriča kako su ludi jedno za drugim.

Podsetimo, sudbonosno "da" izrekli su prošle godine u Las Vegasu, a javnosti je dobro poznata i njihova veridba pre čak 18 godina. Dok su mnogi mislili da će ih ponovno ujedinjenje još više povezati, drugi smatraju da je staru romansu trebalo da ostave u prošlosti.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.