IŠLA GOLA PO ULICI, NIJE SKIDALA NAJLON ČARAPE DANIMA! Prijatelji ZABRINUTI zbog lepotice, ŠTA JOJ SE DEŠAVA?
Izvor je potvrdio da je počela da gleda na stvari iz drugačije perspektive., Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ovo niste znali

IŠLA GOLA PO ULICI, NIJE SKIDALA NAJLON ČARAPE DANIMA! Prijatelji ZABRINUTI zbog lepotice, ŠTA JOJ SE DEŠAVA?

On joj je dao niz pravila po kojima je trebalo da živi, uključujući i koju hranu sme da jede i šta sme da nosi.

Objavljeno:

Prijatelji Bjanke Censzori (28) već su bili zabrinuti zbog ponašanja repera Kanjea Vesta (46) prema njoj, a sada izvori tvrde da je Bjanka potpuno svesna navodnog 'metoda kontrole'.

Bjanka se srela sa dvoje prijatelja ranije ovog meseca kada je bila u poseti kući u Australiji prvi put otkako se tajno udala za kontroverznog repera, navodi Dejli mejl.

Ona je ranije optužila svoje prijatelje da su 'ljubomorni' na njenu novostečenu slavu kada su izrazili zabrinutost da njen muž manipuliše njom da postane verzija njegove bivše žene Kim Kardašijan.

Ova briga prijatelja za Bjanku počela je ovog leta nakon što su počele da kruže fotografije njenih ekscentričnih odevnih kombinacija
Ova briga prijatelja za Bjanku počela je ovog leta nakon što su počele da kruže fotografije njenih ekscentričnih odevnih kombinacijafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekoliko meseci je izbegavala bliske ljude, a nedavno je prvi put posetila svoje prijatelje, što je izazvalo haos. Izvor je potvrdio da je počela da gleda na stvari iz drugačije perspektive.

- Svi su srećni jer su konačno uspeli da stignu do Bjanke. Prijatelji su joj rekli kako se osećaju i da treba da se probudi - rekao je izvor za strane medije.

- Zna da se udaljila od svojih bliskih, a počinje da gleda i kroz zadimljena ogledala svog braka. Ona je svesna Kanjeovog načina kontrole i počinje da gleda na stvari iz drugačije perspektive - dodali su izvori.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka se družila sa dvoje starih prijatelja dokumentovano je na Instagramu gde je jedan od njih podelio fotografiju njih troje sa natpisom 'Gospođica Ie', upućujući na promenu zakonskog imena repera iz Kanje Omari Vest u Ie u oktobru 2021.

Dok je putovala kući, njen suprug Kanje je uživao sa njihovom ćerkom Nort (10) u Dubaiju i Saudijskoj Arabiji.

Ova briga prijatelja za Bjanku počela je ovog leta nakon što su počele da kruže fotografije njenih ekscentričnih odevnih kombinacija, kao i vesti o njenom neprimerenom ponašanju sa suprugom.

Želi da bude kao KIm
Želi da bude kao KImfoto: Profimedia

Prošlog meseca, izvori su takođe otkrili kako je Kanje naredio svojoj ženi da "nikada ne govori“ i dao joj niz pravila po kojima je trebalo da živi, uključujući i koju hranu sme da jede i šta sme da nosi.

Podsećamo da se Bjanka, koja je bila zaposlena kao glavni arhitekta za Ieezi, udala za repera prošlog decembra, samo nekoliko nedelja nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardašijan.

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.