MUŽU JE SPISKALA MILIONE: Godinama je živela od njegovog džeparca, poznata pevačica uradila NEZAMISLIVO!
Viktorija Bekam, Foto: prentscreen/instagram/victoriabeckham

kakav obrt

MUŽU JE SPISKALA MILIONE: Godinama je živela od njegovog džeparca, poznata pevačica uradila NEZAMISLIVO!

Viktorija je svom suprugu potrošila ogroman novac, a onda se desio preokret

Objavljeno:

Modni brend Viktorije Bekam prvi put je profitirao u poslednjih 15 godina. Ona je sa oduševljenjem pričala o uspehu svoje linije, koji je prvi put u plusu-

Viktorija je lansirala svoju liniju odeće 2008. godine, a suprug Dejvid ju je u više navrata izvlačio singurnog banrota, prenosi Sun.

On je u njen brend uložio oko 34.5 miliona evra da bi je održao na površini, a sada se čini da će prvi put vratiti uloženi novac.

1 / 3 Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Ranije ove godine njen glavni pobornik, Dejvid Belhasen, dao je prvu pozitivnu prognozu za kompaniju, rekavši da se očekuje da će ostvariti profit kada računi budu objavljeni sledećeg meseca, sa prihodom od skoro 50 odsto na 58 miliona funti.

Viktorija je zabeležila porast prodaje nakon što je privukla niz zvezda velikih imena, uključujući Kim Kardašijan i supermodel Gigi Hadid, da nose njenu odeću.

1 / 2 Foto: AP/Thibault Camus

To je dobrodošao preokret za Viktoriju, koja je više puta prijavljivala gubitke.

U januaru su računi pokazali da je ostvarila gubitak od 6.7 miliona evra. A ukupni gubici za posao sada iznose nešto više od 76 miliona evra od njegovog pokretanja.

Sada se Viktorija sprema za veće stvari.

- Želim da se posao razvija, a da ostane autentičan – bilo da je u pitanju moda, lepota, parfemi… Ima toliko stvari koje želim da uradim. Želela bih da naglasim, što je moguće skromnije, da imam mnogo ambicija. Stvaranje velike modne kuće je moj san - izjavila je ona.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.