GLUMAC ĆE OVO SKUPO DA PLAĆA! Otkriveno koliku ALIMENTACIJU treba mesećno da daje: Pašće vam VILICA od cifre, AU
Nur Alfalah i Al Paćino, Foto: The Hollywood JR BACKGRID Backgrid USA Profimedia

IMA SE, MOŽE SE

GLUMAC ĆE OVO SKUPO DA PLAĆA! Otkriveno koliku ALIMENTACIJU treba mesećno da daje: Pašće vam VILICA od cifre, AU

Oboje imaju zakonsko starateljstvo nad sinom.

Objavljeno:

Glumac Al Paćino je u 83. godini dobio sina Romana sa 54 godine mlađom Nur Alfalah, sa kojom je postigao dogovor oko starateljstva nad detetom. Prema tom dogovoru, određeno je koliko će novca mesečno plaćati za izdržavanje najmlađeg naslednika.

Mesečni iznos je 30.000 dolara, a ova cifra mogla bi da raste u skladu sa njegovom godišnjom zaradom. Sudska dokumenta otkrila su da su Al Paćino i Nur Alfalah, koji su u junu dobili sina Romana, sklopili dogoovr o važnom pitanju.

Al Paćino će platiti 110.000 dolara unapred i dogovorenih 30.000 dolara mesečno osnovne alimentacije. Takođe će morati da daje 15.000 dolara godišnje u obrazovni fond deteta i mogao bi da plaća dodatnih 90.000 dolara na kraju godine, u zavisnosti od prihoda.

Oboje imaju zakonsko starateljstvo nad sinom.
Oboje imaju zakonsko starateljstvo nad sinom. foto: The Hollywood JR BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Glumać će plaćati i 13.000 dolara mesečno za medicinsku sestru koja će tokom noći pomagati oko bebe, a snosiće i sve zdravstvene troškove koje ne pokriva osiguranje.

Oboje imaju zakonsko starateljstvo nad sinom. Nur je dobila primarno fizičko starateljstvo, a glumac ima pravo da viđa dečaka kad god to poželi. Oba roditelja će zajedno odlučivati kako će Roman provoditi praznike, oboje će donositi odluke o njegovom školovanju i pohađanju vannastavnih aktivnosti, piše TMZ.

1 / 5 Foto: The Hollywood JR BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Roman se rodio 6. juna, prvo je dete Nur Alfalah, a četvrto dete holivudske legende. Paćino ima ćerku Džuli (34) sa Džen Tarant kao i blizance Oliviju i Antona (22) sa glumicom Beverli D'Andželo.

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.