SINOVIMA BRITNI SPIRS NIJE SVEJEDNO NAKON OBJAVLJIVANJA NJENIH MEMOARA: Ovo njeno PRIZNANJE je jako BOLNO za njih
Britni Spirs, Foto: prentscreen/instagram/ britneyspears

SVI U NEVERICI

SINOVIMA BRITNI SPIRS NIJE SVEJEDNO NAKON OBJAVLJIVANJA NJENIH MEMOARA: Ovo njeno PRIZNANJE je jako BOLNO za njih

Plaše se da objavljivanje ove knjige može samo još više da ih razdvoji

objavljivanja njenih memoara:

Objavljeno: 20:31h

Britni Spirs je nedavno objavila memoara pod nazivom "Woman in me" i time uzburkala javnost. Kontroverzna pevačica je u svojoj autobiografiji, koja je objavljena i kao audio-knjiga, pričala o mnogim nepoznatim detaljima iz svoje karijere, brakovima, depresijama, odnosu sa porodicom, a jedan od najkomentarisanijih tema bilo je njeno priznanje da je abortirala u toku veze sa Džastinom Timberlejkom.

Njih dvoje su bili zajedno od 1998. do 2002. godine i za to vreme Britni je ostala trudna, ali su se oboje složili da im je prerano da se ostvare kao roditelji, te je zajednička odluka bila da Britni abortira.

Ovo priznanje delovalo je vrlo uznemiravajuće i na sinove pop princeze, koje dobila u drugom braku, sa Kevinom Federlajnom.

- Abortus je bio jedna od stvari u knjizi koje su ih najviše uznemirile. Bilo je to teško za njene sinove to da pročitaju jer su bili u srodstvu s nerođenim detetom - rekao je izvor za "OK" o reakciji sinova.

Inače, pevačicini naslednici, Šon i Džejden, oko godinu dana žive na Havajima sa ocem, koji ima puno starateljstvo nad njima. Britni je kasnije priznala da je na to pristala kao uslov da može da ih viđa, pošto je u tom periodu njen otac Džejmi Lin Spirs imao potpuno starateljstvo nad njom.

- Oni smatraju da je knjiga previše. Ako Britni želi ponovo da uspostavi vezu, smatraju da ona to radi na pogrešan način.

Zbog brojnih skandala, kao i lošeg odnosa sa njihovim ocem, Britni već godinama nema komunikaciju sa sinovima.

- Momci su stvarno zabrinuti za svoju mamu. Uvek su se nadali da će imati odnos s njom jednog dana, ali knjiga ih je još više udaljila i teško je videti šta se događa sada. Jako je tužno - rekao je izvor.

Inače, memoari su upravo Šonu i Džejdanu posvećeni, te počinju rečenicom: „Momcima, koji su ljubavi mog života”

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.