BIVŠA VERENICA METJUA PERIJA SKRHANA BOLOM: Opisala njihov POSLEDNJI zajednički dan, OVO BAŠ BOLI
Metju Peri, Foto: printscreen/instagram/mollyhurwit, Rich Fury InvisionAP

POTRESNO!

BIVŠA VERENICA METJUA PERIJA SKRHANA BOLOM: Opisala njihov POSLEDNJI zajednički dan, OVO BAŠ BOLI

- Niko u mom životu nije imao veći uticaj na mene od Metjua Lengforda Perija - deo je njene poruke

Objavljeno: 12:06h

Moli Harvic, bivša verenica Metjua Perija, oglasila se na Instagramu prvi put nakon tužne vesti o njegovoj smrti u 54. godini.

Ona se prisetila trenutaka kada su zajedno pratili specijalni serijal o "Prijateljima" 2021. godine, kada se čuvena šestorka okupila nakon 17 godina.

- Voleo bi da svet priča o tome koliko je talentovan bio. A, on zaista jeste bio mnogo talentovan. Kako se bližilo okupljanje "Prijatelja", gledali smo šou zajedno. "Je*ote, bio sam tako dobar. Vidiš šta sam tamo napravio?". Premotali smo i proučavali scene. Naše poštovanje i uvažavanje humora je nešto što nas povezuje. Biti sa njim dok je ponovo otkrivao svoj sjaj bilo je magično. Ali, očigledno sam poznavala tog čoveka i na sasvim drugačiji način. Dok sam ga volela dublje nego što sam mogla da shvatim, bio je komplikovan i izazivao je bol kakvu nikada nisam osetila - napisala je Moli.

- Niko u mom životu nije imao veći uticaj na mene od Metjua Lengforda Perija. Imam ogromnu zahvalnost za to, za sve što sam naučila iz naše veze. Bila bih nemarna da ne pomenem El Anona, neprocenjivog resursa za one koji vole nekoga ko se bori sa ovom destruktivnom bolešću. Meti, osećam olakšanje što si u miru. Iskreno, Mol-o-Rama (fiktivan lik) - poručila je putem Instagrama.

1 / 7 Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Moli i Metju zajedno su bili od 2018. do 2021. godine.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.