NAKON MNOGO GODINA IZNELA SA ČIME SE SUOČILA U DETINJSTVU: Problem sa OCEM više NE KRIJE, sve izašlo CRNO NA BELO
Pevačica je iznela mnoge detalje iz svoga života, Foto: CPR/D. Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NJENA PRIČA

NAKON MNOGO GODINA IZNELA SA ČIME SE SUOČILA U DETINJSTVU: Problem sa OCEM više NE KRIJE, sve izašlo CRNO NA BELO

Pevačica je u javnost iznela do sada nepoznate podatke o svom odrastanju i porodici

Objavljeno: 12:19h

U svojim memoarima, koji će sledeće nedelje ugledati svetlost dana, Britni Spirs otkrila je brojne nepoznate i šokantne detalje iz života. Knjigom "Žena u meni" osvrnula se i na problematičan odnos sa ocem, Džejmijem Lin Spirsom.

Ceo svet je pratio borbu pop princeze za oduzimanje starateljstva svom ocu, koji je 13 godina kontrolisao njen privatni život.

Međutim, manje je poznato da je imao probleme sa alkoholom, nakon čije konzumacije je postojao nepodnošljiv, prenosi The Sun.

- Tata je pio sve dok nije više mogao da razmišlja. Nestajao je iz kuće na nekoliko dana. A kad je bio pijan, postajao je veoma zao.

Zbog problema sa alkoholom, ostajao je bez posla.

- Stres zbog nedostatka novca bio je pojačan haosom izazvanim tatinim ekstremnim promenama raspoloženja. Posebno me bilo strah ući s njim u auto jer je znao pričati sam sa sobom dok je vozio. Nisam ni razumela šta je govorio. Činilo se da je u svom svetu - piše i dodaje da je Džejmi trpeo nasilje u detinjstvu, te da je to verovatno uticalo na njega.

Britni tvrdi da ju je u detinjstvu otac često vređa i nazivao pogrdnim imenima.

- Ali u to vreme nisam imala pojma zašto je bio tako strog prema nama i zašto ništa što smo učinili nije izgledalo dovoljno dobro u njegovim očima. Meni je najtužnije bilo to što sam oduvek samo želela oca koji me voli baš onakvu kakva jesam, nekoga ko bi rekao, ‘Volim te, tačka. Ti možeš sve. Voleo bih te zauvek bezuslovno.

Zbog disfunkcionalne porodice u kojoj su svađe bile svakodnevica, Britni je stvorila naviku da se zatvara u ormare, što je radila toliko često da je postala interna šala.

- Kad pevam ja sam ja. Za mene je pevanje čarobno mesto gde buka više nema nikakvo značenje, gde je sve moguće. Sve što sam želela bilo je da napustim svakodnevni svet i ući u ovo drugo područje gde se mogu izraziti bez razmišljanja. Kada sam bila sama sa svojim mislima, moj um je bio ispunjen brigama i strahovima. Ali muzika je dokrajčila sve brige, dala mi samopoštovanje. Sve dok sam pevala, bila sam napola izvan običnog sveta. Pevanje je bilo kao most između stvarnosti i fantazije, između sveta u kojem sam živela i sveta u kojem sam očajnički želela živeti - napisala je.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.