VELIKA TUGA! PREMINULA ČUVENA GLUMICA: Imala je samo 53 godine...
Kal Vilson, Foto: Insatgram printscreen/calbowilson

neopisivo

VELIKA TUGA! PREMINULA ČUVENA GLUMICA: Imala je samo 53 godine...

Umrla glumica Kal Vilson u 53. godini nakon kraće bolesti

Objavljeno:

Poznata australijska glumica Kal Vilson preminula je danas u 53. godini, u bolnici Royal Prince Alfred u Sidneju. Umrla je nakon kraće bolesti. Iza sebe je ostavila supruga Krisa i sina Digbija. Oglasile su se njene brojne kolege među kojima je i Rebel Vilson.

Glumica Kal Vilson rođena je na Novom Zelandu, a živela je u Melburnu, dok je u Sidneju boravila zbog snimanja filma "The Great Australian Bake Off". Tačan uzrok smrti nije saopšten, ali je njen menadžerski tim saopštio da se radi o kraćoj bolesti.

Pre samo pet dana glumica Kal Vilson, koja je bila veoma uspešan pisac, pojavila se na promotivnim slikama festivala "Melbourne Fringe Festivalu, The 50 Year Show".

"Ovo je tako tragično, srcem sam uz porodicu Kal Vilson. Imala sam toliko sreće da radim sa Kal na više projekata, posebno u poslednjih nekoliko godina, napisala je briljantan scenario za mene. Bila je neverovatno talentovana i ljubazna", napisala je Rebel Vilson.

Kal Vilson glumila je u serijama "Spicks and Specks", "Would I Lie To You" i "Good News Week", radila je i kao radijska i televizisjka voditeljka. Na Festivalu komedije u Melburnu nastupala je 14 puta, imala je svoj stend ap šou na Netfliksu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.