GLUMAC PONOVO SNIMLJEN KAKO SE PENTRA PO ZGRADI U CENTRU: Prolaznici u ŠOKU, šta to radiš ČOVEČE?
Džared Leto, Foto: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

frapantno!

GLUMAC PONOVO SNIMLJEN KAKO SE PENTRA PO ZGRADI U CENTRU: Prolaznici u ŠOKU, šta to radiš ČOVEČE?

Prolaznici ga u šoku posmatrali

Objavljeno: 21:05h

Poznati glumac i muzičar Džared Leto šokirao je brojne prolaznike svojim nesvakidašnjim postupkom.

Naime, on je izašao iz jednog hotela u Berlinu i počeo da se penje uz zid, bez ikakve zaštitne opreme.

Na sebi je imao neobične gumene papuče u obliku lobanje, a prolaznici su u šoku posmatrali glumčev potez. Zanimljivo je da je Leto u junu ove godine uradio istu stvar, na zidinama istog ovog hotela iz 19. veka.

Nekoliko dana kasnije, istu stvar je uradio i na putovanju u Pariz, kada je viđen kako se penje uz zidine jedne građevine u tom gradu. Glumac nijednom nije imao nikakvu zaštitnu opremu.

Kako piše „Daily Mail“, ispred hotela su bili postavljeni stativ i stolica, kao i oprema koja obezbeđuje dodatno svetlo, te je bilo jasno da je tu čitav tim koji je došao da zabeleži njegv podvig. Mada je poznato da glumac obožava penjanje, motivi njegovog penjanja po zidinama raznih građevina nisu poznati. Nagađa se da bi mogla biti reč o tome da se glumac priprema za novu ulogu ili snimanje nekog spota.

Džared je 2020. godine ispričao da je jednom prilikom zamalo poginuo kada je pao sa zida dok se penjao po jednoj litici sa profesionalnim penjačem Aleksom Honoldom.

„Ne želim da zvučim dramatično, ali ovo je dan kada sam zamalo umro. Imao sam prilično žestok pad penjući se sa Aleksom Honoldom na Red Rok. Pogledao sam ka gore i posle nekoliko sekundi stena je presekla konopac, dok sam ja visio sa preko 180 metara visine“, istakao je on tada, preneo je pomenuti medij.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.