POJAVILA SE U JAVNOSTI NAKON ŠTO SU JOJ MUŽA OPTUŽILI ZA ZLOSTAVLJANJE: Otkrila je da ČUVA isitinu za "crne dane"
Kejti Peri, Foto: printscreen/Youtube/KatyPerry

šta joj ovo znači?

POJAVILA SE U JAVNOSTI NAKON ŠTO SU JOJ MUŽA OPTUŽILI ZA ZLOSTAVLJANJE: Otkrila je da ČUVA isitinu za "crne dane"

Pevačica je snimljena prvi put u javnosti od poslednjeg skandala koji se desio

Objavljeno:

Slavna pevačica Kejti Peri viđena je danas prvi put u javnosti nakon što je njen suprug Rasel Brend pre nekoliko dana optužen za silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje.

Bila je u društvu verenika glumca Orlanda Bluma. Prvi napad za koji je optužen Brend desio se pet meseci nakon njegovog razvoda sa muzičkog zvezdom koja je 2013. rekla da je saznala "pravu istinu o njemu".

Kejti Peri nije se još oglašavala nakon što je njen bivši muž optuže za nasilje i zlostavljanje.

Porukom je obaveštena da se razvodi
Porukom je obaveštena da se razvodifoto: Profimedia

"Recimo samo da se nisam čula s njim otkad mi je poslao poruku da se razvodi od mene 31. decembra 2011. Osećala sam veliku odgovornost što se sve završilo, a onda sam saznala pravu istinu, koju ne mogu da otkrijem, jer je čuvam zaključanu u svom sefu za crne dane. Pustila sam to i rekla: "Ovo nije zbog mene, ovo je van moje odgovornosti", ispričala je Kejti Peri 2013. za Vogue o razvodu od Rasela Brenda.

Svetska javnost je pratila njihov odnos
Svetska javnost je pratila njihov odnosfoto: James Manning / PA Images / Profimedia

O njihovom braku bilo je reči i u dokumentarcu "Part of Me" koji se bavio njenom karijerom i životom- u jednoj sceni ona izlazi na binu uplakana nakon što su se posvađali.

U svetlu zastrašujućih optužbi, pitanje je šta je to Kejti Peri saznala o Raselu Brendu."Neki aspekti toga bili su neverovatni. Ona je neverovatna osoba i bilo je pomalo neverovatno živeti sa njome, u tom ciklonu slave. Osim svoje naklonosti prema Kejti, sećam se i toga da je to vreme bilo pomalo haotično i za mene, nepovezano", izjavio je Rasel Brend koji se 2012. oženio Lorom Galaker, u tom braku dobio je dvoje dece.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.