ZAR OVAKVU RIBU DA VARAŠ!? Glumac uhvaćen sa BIVŠOM ŽENOM, pevačica ODMAH reagovala i OBELEŽILA TERITORIJU
Dženifer Lopez, Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

skandal

ZAR OVAKVU RIBU DA VARAŠ!? Glumac uhvaćen sa BIVŠOM ŽENOM, pevačica ODMAH reagovala i OBELEŽILA TERITORIJU

I dok je svima kada su videli Bena u intinom trenutku sa bivšom ženom bila prva pomisao kako se Dženifer Lopez oseća, ona poručuje svima, uključujući i Dženifer Garner, - "On je moj!"

Objavljeno:

Holivudski glumac i režiser Ben Aflek nedavno je proslavio godinu dana braka sa latino divom Dženifer Lopez, organizujući čak tri romantična venčanja prošlog leta.

Od pomirenja, na koje su njihovi obožavaoci čekali čak 17 godina, par izgleda sve više zaljubljeno i usklađeno, gotovo nerazdvojno.

Često ih paparaci iz Los Anđelesa sreću zajedno tokom šetnji, ručkova, poseta teretani, romantičnih večera, ali u poslednje vreme postoje glasine da bi Džej Lo mogla biti ljubomorna zbog Aflekovog odnosa s bivšom suprugom.

Naime, Ben je snimljen u automobilu sa ćerkom i bivšom partnerkom Dženifer Garner, dok ga je bivša žena grlila, a on se naslonio na nju i smeškao zatvorenih očiju.

Dok na društvenoj mreži X, bivši Tviter, stižu komentari poput "Dženifer Lopez će izludeti"i "Kako izazvati ljubomoru kod Dženifer Lopez", glumac i latino zvezda pokazuju nepokolebljivost prema reakcijama javnosti.

Pevačica i glumica je snimljena narednog dana na pijaci u društvu njenog supruga, a čak su bili i zagrljen tokom šetnje. U jednom trenutku, Džej Lo je stavila ruku na Aflekovu zadnjicu, a mnogi veruju da to nije slučajno.

Dženifer Lopez uhvatila Afleka za zadnjicu nakon cele drame
Dženifer Lopez uhvatila Afleka za zadnjicu nakon cele dramefoto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ovako se obeležava teritorijalnost", "Ona je jasno rekla 'moj je' bez ijedne reči", "Da li je ovo neka poruka za Dženifer Garner?"... pišu obožavaoci glumca.

U svakom slučaju, Lopezova nikada nije pokazivala da joj smeta bliskost Bena Afleka s njegovom bivšom suprugom.

One su više puta bile zajedno na porodičnim događajima, jer glumac i Dženifer Garner imaju troje dece zajedno, a Džej Lo je prošle godine za Vogue pričala o njihovom sjajnom odnosu, naglašavajući da "odlično funkcionišu zajedno".

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

(Espreso/Wanted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.