BRAK PUKAO ZBOG KUĆNOG SNIMKA, A ONA SAD UHVAĆENA OVAKVA U JAVNOSTI: Šta je bre ovo na LEĐIMA? Bićete u NEVERICI
Foto: Dean/Click News And Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

BRAK PUKAO ZBOG KUĆNOG SNIMKA, A ONA SAD UHVAĆENA OVAKVA U JAVNOSTI: Šta je bre ovo na LEĐIMA? Bićete u NEVERICI

Pisalo se o tome kako se ona provodila samo nekoliko dana pre nego što se saznalo za njihov raskid.

Objavljeno:

Glumica Sofi Tarner pojavila se prvi put u javnosti nakon vesti da se razvodi od pevača Džoa Džonasa koji je pre desetak dana predao papire za okončanje braka. Mnogi su se pitali gde je zvezda serije "Igra prestola", a mnogi su je i branili od zluradih komentara da joj je "važniji provod nego brak".

Sofi Tarner nalazi se u Španiji na snimanju "Džoan", biografskog filma o kradljivici dragulja Džoan Hanington. Njoj je poverena glavna uloga, zbog je njen izgled transformisan pa će Sofi na velikom platnu imati plavu kosu i veliku tetovažu na leđima.

Nakon što se pojavila vest da se Sofi Tarner razvodi od Džoa Džonasa, pisalo se o tome kako se ona provodila samo nekoliko dana pre nego što se saznalo za njihov raskid.

Pevač Džo Džonas je na nedavnom nastupu u Los Anđelesu prokomentarisao razvod
Pevač Džo Džonas je na nedavnom nastupu u Los Anđelesu prokomentarisao razvod foto: Profimedia

Kritike nje zbog toga ocenjene su kao seksističke, a zaključci su se se donosili pre vreme, pre nego što se čula njena strana priče koja je delimično izneta u saopštenju o razvodu.

Pevač Džo Džonas je na nedavnom nastupu u Los Anđelesu prokomentarisao razvod ističući da je bilo veoma teško pa je skenuo pažnju na razne spekulacije.

Džonas traži zajedničko starateljstvo nad dve ćerke
Džonas traži zajedničko starateljstvo nad dve ćerke foto: Dean/Click News And Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je pisao TMZ, Džonas traži zajedničko starateljstvo nad dve ćerke koje ima sa Sofi Tarner čija je maska na mobilnom telefonu posvećena animiranom filmu "Toy story" koji verovatno njihove ćerkice vole da gledaju. Odluku o razvodu doneo je nakon što je video odnosno čuo šta je zabeležila sigurnosna kamera u njihovom domu. Na tom snimku je "uhvaćeno" navodno nedolično ponašanje glumice.

Izvori iznose oprečne scenarije o vezi bivšeg para: jedni tvrde da su presudili njihovi različiti životni stilovi odnosno da je Sofi Tarner više volela da izlazi, a Džonas da ostaje kod kuće, dok drugi kažu da ju je on primovao da ide na javne događaje samo nekoliko meseci posle drugog porođaja što njoj nikako nije odgovaralo.

Bonus video:

01:34

Ceca stigla na proslavu košarkaša i Đokovića

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.