OPERISANA POPULARNA PEVAČICA: Svi NASTUPI su HITNO OTKAZANI
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/florencemachine

zdravlje

OPERISANA POPULARNA PEVAČICA: Svi NASTUPI su HITNO OTKAZANI

Nedavno je otkazala svoje nastupe širom Evrope

Objavljeno:

Florens Velč, pevačica benda "Florence and the Machine" otkrila je da je imala operaciju koja joj je spasila život, i to šest dana nakon otkazivanja niza koncerata širom Evrope.

Sada je na svom Instagram profilu sa svojim obožavateljima podelila objašnjenje zašto je bila primorana da otkaže koncerte.

Kako je Florens Velč napislaa na društvenim mrežama „još nije dovoljno jaka“ da podeli „muku kroz koju je prošla“, ali je obećala obožavaocima da će nastupiti u Portugalu 1. septembra.

Naime, pre šest dana pevačica je otkrila da prema savetu lekara „Florence and the Machine“ neće nastupati na „Zurich Open Air festivalu“ i „Rock en Seine“.

„Jako mi je žao što sam morala da otkažem zadnjih nekoliko nastupa. Moja su stopala u redu, ali završila sam na hitnoj operaciji zbog razloga za koje se još ne osećam dovoljno jako da ih podelim, no to mi je spasilo život. I završiću svoju turneju ‘Dance Fever’ u Lisabonu i Malagi (možda jedino neću toliko skakati kao inače, ali vi to možete učiniti umesto mene“, stoji u saopštenju u pevačice na ovoj mreži:

„Dovoljno je reći da bih volela da su mi pesme manje tačne u svojim predviđanjima. Ali kreativnost je način suočavanja, mitologija je način pronalaženja smisla. A mračna bajka o Dave Feveru, sa svim svojim čudnim proročanstvima, pružiće mi preko potrebnu snagu i katarzu.“

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.