POZNATA INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA: Njen dečko optužen za UBISTVO, ovo su svi DETALJI
Bjuti Kouč, Foto: Printscreen/Isntagram/beautykatera

TUGA

POZNATA INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA: Njen dečko optužen za UBISTVO, ovo su svi DETALJI

"Bila je draga Nikada nikome nije smetala. Svima je bila prijatelj" rekla je njena majka Kimberli Kouč.

Objavljeno: 16:39h

Influenserka Bjuti Kouč pronađena je mrtva prošle nedelje u blizini zapaljenog automobila u Džordžiji. Njen dečko JudžinLuis- Žak (21) sa Floride uhapšen je zbog optužbi za ubistvo, izazivanje požara i težak napad. Policija je optuženoguhapsila u Luzijani. Čeka se njegovo izručenje Džordžiji. Šerif Rendi Smit izjavio je da hapšenje treba da bude opomena i primer da oni koji počine zločin, neće uspeti da pobegnu od kazne.

"Srećni smo što smo pomogli svojim kolegama u Džordžiji u hapšenju osumnjičenog, kako bi mogao da se suoči za zakonom. Porodica gospođice Kouč mogla bi da uskoro dočeka razrešenje slučaja, u ovom teškom momentu", dodao je šerif koji je potvrdio da je optuženi bio u vezi sa žrtvom. Ne zna se još motiv zločina.

Influenserka Bjuti Kouč imala je 22 godine, pratilo ju je na Instagramu 150. 000 ljudi, na ovoj društvenoj mreži najčešće je objavljivala postove vezane za ples ili vožnju rolerima, bila je studentkinja.

"Bila je draga Nikada nikome nije smetala. Svima je bila prijatelj", rekla je njena majka Kimberli Kouč.

Vatrogasci su prvi saznali od porodice žrtve da je zapaljeni automobil koji su pronašli vozila influenserka koja je nestala prethodnog jutra. Policija se potom vratila na mesto gde je vozilo pronađeno i u u blizini pronašli telo devojke, navodi se u saopštenju, piše Daily mail.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.