POLICIJA HITNO PREKINULA KONCERT SLAVNE MUZIČKE ZVEZDE: Evo šta se DOGODILO
Igi Azalea, Foto: Printskrin: Twitter/@IADaily

svi detalji

POLICIJA HITNO PREKINULA KONCERT SLAVNE MUZIČKE ZVEZDE: Evo šta se DOGODILO

Igi je na koncertu izvodila svoje numere pune psovki, bez cenzure, a kada su joj pukle pantalone pokušala je da sakrije šta se desilo, pa je članove svog tima pozvala da joj donesu trenerku

Objavljeno:

Reperka Igi Azalea (33) održala je u petak veče koncert u Saudijskoj Arabiji, u Rijadu, ali je isti prekinut jer su joj na bini pukle lateks pantalone.

Kako je rekla nakon incidenta, nije reč o modnoj nezgodi, već je tim činom poslala poruku osnaživanja žena i tako je naterala policiju da prevremeno prekine koncert.

Igi je na koncertu izvodila svoje numere pune psovki, bez cenzure, a kada su joj pukle pantalone pokušala je da sakrije šta se desilo, pa je članove svog tima pozvala da joj donesu trenerku.

Inače, u trenutku kad su pantalone naprasno pukle, puštao se remiks feminističke himne "Woman's World" koju izvodi Šer.

Igi je uspela da izvede još nekoliko pesama, a onda joj je policija prekinula nastup. Potom se na Tviteru oglasila o incidentu i izvinila se obožavateljima, a onda je objavila kako je koncert prekinut zbog njene feminističke poruke.

"Jako mi je žao što mi nisu dopustili da završim svoju nastup Vlasti nam nisu dopustile jer su mi pantalone pukle'", napisala je.

Kad ju je jedan čovek upitao da li joj zaista vlasti ne bi dopustile da promeni pantalone i nastavi s nastupom, Igi je odgovorila kako je tada na pozornici viknula: "Dame, napravite buku, to je ženski svet!" što je, kako tvrdi, očito nateralo vlasti da prekinu koncert.

Poznato je da Saudijska Arabija ima stroge zakone o pristojnom ponašanju u javnosti, što uključuje i skromno oblačenje.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.