20 GODINA JE MLAĐA, DIREKTORKA JE LEPA KAO BOGINJA: Evo koga danas ljubi Bred Pit
Bred Pit, Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

AVANTURA

20 GODINA JE MLAĐA, DIREKTORKA JE LEPA KAO BOGINJA: Evo koga danas ljubi Bred Pit

Ines su paparaci uslikali u neobaveznoj šetnji Los Anđelesom sa svojim psom, natovarenom torbama za kupovinu, smutijem - i ogrlicom sa Bredovim inicijalom

Objavljeno: 13:43h

Devojka po imenu Ines de Ramon, inače nova devojka holivudskog šmekera Breda Pita uslikana je sa ogrlicom na kojoj nosi slovo "B" - što je za mnoge prva zvanična potvrda da je osvojila srce najpoželjnijeg muškarca na svetu.

Već mesecima spekulacije okružuju Breda i Ines, direktorku nakita, da su u emotivnoj vezi, a prvi put su povezani krajem 2022.

Ines su paparaci uslikali u neobaveznoj šetnji Los Anđelesom sa svojim psom, natovarenom torbama za kupovinu, smutijem - i ogrlicom sa Bredovim inicijalom.

Nemačka manekenka bila je odevena u crnu odeću, sa kratkim topom koji pokazuje njen utegnuti trbušnjake, zajedno sa širokim pantalonama i patika.

Na jednostavnoj srebrnoj ogrlici, koja je visila oko njenog vrata, nosila je slovo "B" - što bi se sigurno moglo odnositi na bilo kog člana porodice ili voljenu osobu, ali bi takođe moglo da se odnosi na Breda, njenog dečka.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.