GLUMICA SE OBRATILA SUDU SA POSEBNIM ZAHTEVIMA: Ovo su NOVI DETALJI o podeli IMOVINE
Glumica, Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

pogledajte

GLUMICA SE OBRATILA SUDU SA POSEBNIM ZAHTEVIMA: Ovo su NOVI DETALJI o podeli IMOVINE

Prema pisanju stranih medija, par se rastaje jer se Manganijelo nada potomstvu, dok je za Sofiju ta priča završena, budući da već ima odraslog sina

Objavljeno: 13:35h

Iako je napravila jedan veliki ustupak uskoro bivšem suprugu Džou Manganijelu, glumica Sofija Vergara tu staje i nema nameru da se odrekne više bilo čega

Sredinom jula objavljeno je da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvode, a potom su do javnosti dospeli detalji kraha njihovog braka.

Prema pisanju stranih medija, par se rastaje jer se Manganijelo nada potomstvu, dok je za Sofiju ta priča završena, budući da već ima odraslog sina.

Sredinom jula objavljeno je da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvode
Sredinom jula objavljeno je da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvodefoto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Nakon što su doneli odluku da se razvedu, na red je došla podelila imovine, a dogodilo se i prvo odricanje – Sofija Vergara je pristala da njihovog zajedničkog psa Babls preda uskoro bivšem mužu.

Iako je mešanca pomeranca i čivave kupila za sebe pre dve godine, par se više povezao s Manganijelom, o čemu je glumica javno govorila.

– Ako on mora da ode na posao, a ona zna da mora da ostane sa mnom u kući i zna da mora da ima posla sa mnom, neće imati kontakt očima sa mnom. Ona je uvek na oprezu, skače i na najmanju buku... čini mi se da ne uživa u vremenu koje provodi sa mnom – priznala je u jednoj emisiji.

Sredinom jula objavljeno je da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvode
Sredinom jula objavljeno je da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvodefoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Nije smešno, to je užasno, uzela je mog muža, moj krevet. Oni spavaju zajedno, a ja spavam na drugoj strani. Postalo je nešto tako čudno – kaže zvezda "Moderne porodice". – Ali moram da kažem da to nije Džoova greška, ona je opsednuta njime.

Međutim, iako je bila spremna da se pozdravi s Babls, Sofija se neće odreći nijednog centa, komada nakita, nekretnina ili umetničkih dela koje poseduje.

Kako piše People, glumica je sudu podnela zahtev da se potvrdi predbračni ugovor koji su Manganijelo i ona sklopili pre venčanja, po kom se njihove finansije vode odvojeno, odnosno u slučaju razvoda svako zadržava ono što je stekao.

Sredinom jula objavljeno je da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvode
Sredinom jula objavljeno je da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvodefoto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Kolumbijska glumica koja nas je zasmejavala u sitkomu "Moderna porodica" ima imetak procenjen na 180 miliona dolara, dok glumac najpoznatiji po ulozi u filmskoj franšizi "Magični Majk" ima "skromnih" 40 miliona.

Nakon venčanja, Vergara je u emisiji Hauarda Sterna ispričala da Manganijelo nije imao nikakav problem s tim što je ona zahtevala da potpiše predbračni ugovor kojim ona štiti svoju imovinu u slučaju da se rastanu.

– Rekao mi je: "Radi šta hoćeš. Potpisaću šta god želiš" – prisetila se glumica.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.