BEKAMOVI KUPUJU LUKSUZNU VILU U CRNOJ GORI: Spremni da ISKEŠIRAJU OZBILJNU SVOTU NOVCA, ovo su svi DETALJI
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: EPA

IMA SE MOŽE SE

BEKAMOVI KUPUJU LUKSUZNU VILU U CRNOJ GORI: Spremni da ISKEŠIRAJU OZBILJNU SVOTU NOVCA, ovo su svi DETALJI

Luksuzna vila nalazi se u mestu Donja Lastva odakle se pruža neverovatan pogled na more

Objavljeno:

Kako domaći mediji prenose,Viktorija i Dejvid Bekam poslali su zvaničan upit i iskazali veliko interesovanje da pazare luksuznu vilu na crnogorskom primorju.

Naime, domaći mediji došli su do saznanja da su Bekamovi pre izvesnog vremena poslali zvaničan upit agentima da im se sastavi zvanična ponuda za vilu u okolini Tivta, koja je oglašena na prodaju.

Luksuzna vila nalazi se u mestu Donja Lastva odakle se pruža neverovatan pogled na more. Vila se nalazi na placu od 4.200 metara kvadratnih.

Bekamovi navodno kupuju luksuzni vilu u Crnoj Gori
Bekamovi navodno kupuju luksuzni vilu u Crnoj Gorifoto: EPA/ Julio Munoz

Izgrađena je u 4 osnovna nivoa koji su međusobno povezani liftom. U dvorištu se, pored bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama, no najinteresantnije je što se nasred dvorišta nalazi i drvo masline staro između 800 i 1000 godina, prenosi Telegraf.

Kako izvor navodi, cena vile je procenjena na 12.000.000 evra.

- Nedavno su Bekamovi, tačnije neko ko ih zastupa, a u njihovo ime, poslali zvaničan upit za vilu. Zatražili su da se sastavi zvanična ponuda i cena za ovu neverovatnu nekretninu. Očarani su ovim delom našeg primorja - rekao je za Telegraf izvor iz Tivta.

Inače, vila pored dnevne sobe, odakle se pruža nestvaran pogled na grad i more, kuhinje i čak 7 soba, sadrži i sobu za zabavu, džakuzi, teretanu....

Podsetimo, pre nekoliko godina, tačnije 2018. godine Bekamovi su u Crnoj Gori odmarali sa decom. Tada su odseli u rizortu na Svetom Stefanu u kojem je svadbu svojevremeno napravio naš proslavljeni teniser Novak Đoković.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.