PUČE TIKVA ZBOG PROCURELIH INFORMACIJA: Hari i Megan ZAVRŠILI sa BEKAMOVIMA, dokaz je tu!
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

zavrzlame

PUČE TIKVA ZBOG PROCURELIH INFORMACIJA: Hari i Megan ZAVRŠILI sa BEKAMOVIMA, dokaz je tu!

Ima nekoliko dokaza da su prekinuli kontakt

Objavljeno: 00:16h

Prijateljstvo princa Harija i Megan Markl sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom, koje je počelo mnogo pre njihovog venčanja, navodno je gotovo, a razlog tome upravo su zavrzlame na kraljevskom dvoru, piše Daily Mail.

Hari je godinama bio blizak s Dejvidom kroz brojne kraljevske uloge u sportskom svetu, a Viktorija je bila velika podrška Megan kada se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo. Bekamovi su bili gosti i na njihovom venčanju 2018, a nakon što su Megan i Hari napustili svoje kraljevske uloge 2020, princ je navodno nazvao Dejvida s optužbama za odavanje informacija o Megan jer su mediji plasirali niz priča o režimu lepote, a Megan je bila uverena da je Viktorija izvor. Mediji prenose da je telefonski razgovor bio jako napet i da je "bilo kakvo pomirenje sada gotovo nemoguće".

- Megan se bojala da Viktorija stoji iza toga. Ideja da bi dizajnerka lično pozvala novinare da ih obavesti je smešna - kazao je izvor za The Sun.

Hari je godinama bio blizak s Dejvidom kroz brojne kraljevske uloge u sportskom svetu, a Viktorija je bila velika podrška Megan
Hari je godinama bio blizak s Dejvidom kroz brojne kraljevske uloge u sportskom svetu, a Viktorija je bila velika podrška Meganfoto: EPA/ Julio Munoz

Megan i Hari nisu bili ni na venčanju njihovog sina Bruklina i Nikole Pelc, kao ni na predstavljanju Lionela Mesija u Dejvidovom Inter Majamiju i zabavi posle. Poznati susedi, sad već bivšeg kraljevskog para, uključujući Stivena Spilberga, Džulije Lui-Drejfes i Roba Loua - takođe su se navodno umorili od njihovih ludosti. Mnogi su se udaljili od para i zbog straha da se ne zamere naslednicima krune, princu Vilijamu i Kejt.

- Svako ima film za prodaju i predstavu na Brodveju koju želi prikaže na platnu u Londonu ili Vest Endu, a znaju da princ Viljiam i Kejt, koji su najpoznatije osobe tamo, se neće pojaviti ako misle da je neko prijatelj s Harijem i Megan. Sve je u novcu, a veliki igrači u Holivudu neće ugroziti svoj posao za Harija i Megan - rekla je saradnica NewsNationa Paula Froleč.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.