JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SPRSKIH ZETOVA LUMPOVAO PO BEOGRADU: Holivudski glumac uživao u najboljem provodu
Nina Seničar i Džej Elis, Foto: Profimedia

OPA BATO!

JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SPRSKIH ZETOVA LUMPOVAO PO BEOGRADU: Holivudski glumac uživao u najboljem provodu

Poznati glumac uživao u najboljem provodu

Objavljeno:

Poznati srpski zet i holivudski glumac uživao je u noćnom provodu u Beogradu u luksuznom klubu. Provod je potrajao do ranih jutarnjih časova. Džej Elis je sa suprugom Ninom Seničar pre nekoliko dana stigao u Srbiju i po svemu sudeći uverio se u čari beogradskog noćnog života. Mnogi kažu da je najbolji provod u našoj zemlji, rekli bismo da bi se i holivudska zvezda složila sa time.

Glumac Džej Elis provodio se u klubu, igrajući tik uz binu, u muškom društvu, piše Telegraf rs koji i donosi snimak srpskog zeta u noćnom izlasku.

A Nina Seničar je danas objavila na Instagramu da nastavlja sa snimanjem u našoj zemlji- možda je zbog toga propustila sinoćnu žurku. Njen brak sa Džejem Elisom traje od 2022. godine - o tom venčanju pisao je i Vog (Vogue) koji je tu ceremoniju ocenio kao jednu od najlepših.

Bajkovito venčanje u Toskani

Nina i Elis venčali su se posle pet godina veze, on ju je zaprosio dok je trajao zalazak Sunca na plaži na Baliju, u januaru 2019. godine. Nedugo nakon toga počeli su da planiraju venčanje:

“Oduvek smo znali da se venčamo u Italiji jer je odlazak tamo bilo prvo zajedničko putovanje”, rekla je Nina za Vog.

Otputovali su u Italiju u potrazi za idealnim mestom, putovali su nedelju dana, razgledali 15 mesta i vila i na kraju odabrali vilu Mangiacane, imanje okruženo vinogradima i maslinama u Toskani. Venčanje su morali da odlože zbog pandemije, a pozivnice su slali čak tri puta. Brojne poslovne obaveze oteževale su im planove, takođe. Nina je blistala u venčanici "Dolce &Gabanna".

Holivudski uspesi srpskog zeta

Blitao je na venčanju i Džej Elis koji je 2013. igrao u seriji "The Game", a od 2016. do 2021. bio član glumačlke postavke "Insecure", što mu je donelo nagradu. Glumio je zatim 2019. u filmu "Escape room" a onda i 2022. u "Top Gun: Maverick" uz Toma Kruza. Mnogo puta pojavio se sa Ninom Seničar na crvenom tepihu i oduševili stajlinzima. Njegov otac rdio je u vojnom vazduhoplovstvu a majka kao direktorka finansija. Za 13 godina promenio je 12 škola. Završio je Konkordija univerzitet u Oregonu gde je igrao basket. Bavio se i odnosima sa javnpšću i modelingom.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.