IMA 50 GODINA I TELO KAO MNOGO MLAĐE DEVOJKE: Svi ostanu FRAPIRANI kad se glumica SKINE, a tek kad ČUČNE GOLIŠAVA
Kejt Bekinsejl, Foto: Profimedia

PREDIVNA

IMA 50 GODINA I TELO KAO MNOGO MLAĐE DEVOJKE: Svi ostanu FRAPIRANI kad se glumica SKINE, a tek kad ČUČNE GOLIŠAVA

Kejt Bekinsejl proslavila je jubilarni 50. rođendan i otkriva da svoju mladolikost čuva na jednostavan način.

Objavljeno: 21:27h

Britanska glumica Kejt Bekinsejl, o čijoj lepoti priča ceo svet, 26. jula je napunila 50 godina, iako niko ne može da poveruje u to, kada vidi najnovije fotografije na kojima izgleda senzacionlano! Njena veština glume, harizma i neosporni talent osvojili su srca publike širom planete, a ona je postala jedna od najcenjenijih i najtraženijih glumica u Holivudu.

Kejt je svoju karijeru započela kao tinejdžerka, a prvi veliki uspeh postigla je ulogom Lizzi Benet u filmu "Ponos i predrasude" iz 1995. godine, adaptaciji romana Džejn Ostin. Ova uloga donela joj je svetsku slavu i nominaciju za Oskara, kao i brojne druge nagrade i priznanja.

Takođe, slovni za modnu ikonu koja je poznata po svom sofisticiranom stilu. A Njeni stajlinzi su imali značajan uticaj na modnu industriju, te je postala zaštitno lice brojnih prestižnih modnih kuća.

Pored glume i mode, Kejt je poznata i po svom humanitarnom radu. Aktivno podržava mnoge dobrotvorne organizacije, uključujući UNICEF, i posvećena je promovisanju prava žena i dece.

A iako važi za jednu od najlepših u Holivudu, pre deset godina rekla je da ju je mnogo nerviralo što su je svi doživljavali kao glupaču zbog filma "Underworld".

- To je neverovatno. Ako si žena u uzanom kožnom kostimu, onda si dr*** i glupača. Ozbiljno sam razmišljala da prestanem da se bavim glumom. Reditelj me je preklinjao da se vratim i da snimim treći deo 'Underworld-a'. Rekla sam - samo još ovaj i više me ne zovite. Slagala sam i sebe i druge, evo me u petom delu. Srećom, došle su neke druge uloge, pa se sprala etiketa glupače - rekla je u intervjuu za "Fader".

Glumica je pre pet godina ispričala anegdotu u vezi sa filmom "Pearl Harbour" (sinimljen 2001. godine). Reditelj i scenarista Majkl Bej nije želeo da joj da ulogu, jer je smatrao da "nije dovoljno aktraktivna za ulogu".

- Mislim da se ne uklapam u profil glumica sa kojima je Bej pre sarađivao. Nije bio oduševljen sa mnom, s obzirom da moje grudi nisu veće od moje glave i zato što nisam plava. Tad sam dobila ćerku i morala sam da izgubim na kilaži da bih dobila tu ulogu. Morala sam da vežbam, ali nije mi jasno zašto medicinska sestra u 1940. godini je morala da bude fit - čudila se.

Glumica je tečno govori ruski jezik koji je savladala na Oksfordu i tad je saznala da joj je koeficijent inteligencije 160.

Nakon razvoda sa glumcem Majklom Šinom sa kojim ima ćerku, Kejt je često fotografisana sa poznatim muškarcima.

- To namerno radim i to su često moji gej prijatelji. Noću im šaljem poruke da sam njihova devojka i da zbog mene treba da ostave svoje momke - rekla je kroz smeh.

Filmski kritičari zameraju Kejt što tokom svoje dugogodišnje karijere je previše bila fokusirana na površne i loše blokbastere, ali i da je uloga u filmu "Love & Firendship" bila dostojna Oskara, što je dokaz da je izuzetno talentovana.

Koja je tajna njenog savršenog izgleda u 6. deceniji?

Izgled Kejt Bekinsejl
Izgled Kejt Bekinsejlfoto: Printscreen: Instagram/erikroner

Zaljubljenik je u fitnes, ali i strogo vodi računa o svojoj ishrani. Jednom prilikom je objasnila je da je još u dvadesetim počela aktivno da vežba i da vodi računa o svom telu. Ističe da joj trening pomaže pri oslobađanju negativne energije, te da joj veoma prija.

- Osećam snažnu vezu sa svojim telom, pa kada doživljavam stres sigurno ću ga doživeti i na fizičkom nivou. Tada odem na trening kako bi se otarasila loše energije - kaže zgodna glumica.

Najčešće trenira 6 puta nedeljno, a i njenom jelovniku se ne mogu naći šećeri i ugljeni hidrati. Obično konzumira proteine i povrće. Podvlači da je alkohol jedina stvar koju nikad ne konzumira.

- Ne pijem alkohol. Jako brzo osećam njegovo dejstvo i zapravo nikada nisam popila celu čašu nečeg alkoholnog - zaključuje ova prelepa dama.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/KurirStil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.