BOGATI I MOĆNI TAJKUN IZ SENKE: On je OTAC poznate glumice, već danima CELA SRBIJA priča o njoj
Margo Robi, Foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

zanimljivo

BOGATI I MOĆNI TAJKUN IZ SENKE: On je OTAC poznate glumice, već danima CELA SRBIJA priča o njoj

Glumica je retko govorila o njemu

Objavljeno: 08:45h

Margo Robi, ovih dana popularno zvana Barbi, tema je svetske javnosti zbog istoimenog filma koji se nedavno pojavio u bioskopima.

Iako je već imala zavidnu karijeru i zapažene uloge, mnoge stvari o njenom životu, zanimljive, ali i one teške, sada su počele da izlaze na površinu.

U biografiji koja se nalazi na njenoj zvaničnoj internet stranici, njen otac je, na primer, opisan kao "bivši vlasnik farme". Ali, istina je da njih dvoje imaju veoma komplikovan odnos.

Kada se Margo tek proslavila, mediji su pisali da je njen otac tajkun Dag Robi, koji je ostavio nju i njene braću i sestre, kada su bili mali.

Margo Robi, Rajan Gosling
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

I dok njena sestra Anja i ona ne žele da imaju kontakt sa njim, njihov brat Loki Robi je blizak sa ocem, pa mu čak posvećuje emotivne poruke za "Dan očeva".

Kako se navodi, bogati i moćni tajkun živi samo nekoliko ulica od bivše žene, glumičine majke Sari Kesler.

Margo Robi
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Margo je i sama pre nekoliko godina priznala u jednom intervjuu da sa ocem slabo komunicira, ali zato majku uvek hvali, pre svega zato što je sama podigla četvoro dece.

- Moja mama je najslađa osoba na svetu i da se pretvorim u nju, uopšte se ne bih ljutila, naprotiv to bi mi bila čast - rekla je glumica jednom prilikom.

Bonus video:

02:31

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.