SVAKI DAN U SUZAMA! Snajka Tine Tarner ne može da se oporavi: Muž umro pre POLA GODINE, a ona hoće DETE SA NJI,
Tina, Foto: EPA/Martin Schutt

potresno

SVAKI DAN U SUZAMA! Snajka Tine Tarner ne može da se oporavi: Muž umro pre POLA GODINE, a ona hoće DETE SA NJI,

Roni je umro u decembru 2022. godine, od komplikacija izazvanih karcinomom debelog creva, a ona se sa bolom ne miri

Objavljeno:

Svaki dan Afida Tarner provodi u suzama. "Srce mi je slomljeno", kaže pevačica i glumica koja je bila u braku sa Ronijem Tarnerom, jedinim sinom Ajka i Tine Tarner.

Roni je umro u decembru 2022. godine, od komplikacija izazvanih karcinomom debelog creva. Imao je 62 godine, a Afida je veoma teško podnela njegovu smrt.

"Volela sam te 17 godina i dala sve od sebe, ali nisam mogla da se spasem", napisala je tada Afida na Instagramu.

Tininu smrt je doživela kao novi, veliki udarac. Podsetimo, kraljica rokenrola je umrla u martu, nakon duge borbe protiv bolesti.

"Imala sam divan život s mužem", kaže Afida, "a sad je stigla kazna. Plačem dan-noć, vrištim", kaže udovica. "Moj život je postao noćna mora. Pobegla sam iz kuće u Los Anđelesu, tamo su samo uspomene i Ronijeva odeća."

Tinina snaja kaže da je obuzima depresija i da je jedina misao koja je održava u životu želja da dobije bebu s Ronijem. Prošle godine, on je pristao da zamrznu spermu i jajne ćelije, kao poklon njoj za rođendan. "Imam 46 godina, možda ću da uspem", kaže Afida.

Prethodno lečeni alkoholičar, Roni je bio prestao da pije tri godine pred smrt. Počeo je da odlazi u teretanu, vodi računa o ishrani, praktikuje budizam kao njegova majka.

Bio je, naizgled, spreman za očinstvo kad su lekari, prošlog novembra, otkrili karcinom u četvrtom stadijumu. Rak se brzo proširio na pankreas i stomak. Narednog meseca je preminuo, nedelju dana pre zakazane hemoterapije.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/lepa i srecna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.