UZNEMIRUJUĆI DETALJI ŽIVOTA PREMINULE PEVAČICE: Jezive PRIČE koje izazivaju TUGU I BOL
Šinejd O'Konor, Foto: prentscreen/youtube/Sinéad O'Connor

detalji

UZNEMIRUJUĆI DETALJI ŽIVOTA PREMINULE PEVAČICE: Jezive PRIČE koje izazivaju TUGU I BOL

Čuvena pevačica govorila je jednom prilikom o svom životu

Objavljeno:

Čuvena pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 56. godini, samo 18 meseci nakon što je njen sin izvršio samoubistvo.

Irska pevačica postala je slavna širom sveta 1990. svojom srceparajućom obradom pesme "Nothing Compares 2 U". Veliku tragediju doživela je kada se njen sin u januaru 2022. godine ubio. On je tada pobegao iz bolnice gde je trebalo da bude na posmatranju zbog opasnosti od samoubistva, a pevačica je kasnije objavila da se obesio.

Šejn je imao samo 17 godina, a pevačica je nakon njegovog samoubistav završila u bolnici nakon što je svojim pratiocima rekla da takođe razmišljala da okonča svoj život. Sama Šinejd je tokom godina imala mnogo ispada u javnosti, a jedan je i taj da je promenila ime u Šuada Davit i prešla u islam. Na sahranu sina došla je u roze trenerci i papučama, a jednom prilikom je šokirala javnost kada je otkrila da je kolega Prins pokušao da je prebije.

Čuvena pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 56. godini
Čuvena pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 56. godinifoto: Ivica Drusany / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Više puta je pokušao da me prebije, a ja sam se branila. Nije šala, to je bilo zapravo zastrašujuće iskustvo. Jedne noći me je pozvao u kuću. Otišao je i doneo jastuk napunjen nečim tvrdim, pokušala sam da pobegnem. Jurili smo se oko njegovog automobila, pljunula sam u njega, a on je pokušao da me udari", navela je ona, tvrdeći da se sve desilo kada je odbila da bude njegova štićenica i da je Prins tada bio na drogama.

Navodno se sve desilo devedesetih, kada je pevačica snimila njegovu pesmu "Nothing Compares to You", a Prins je hteo da je zaštiti i pozvao ju je na razgovor u svojoj kući u Los Anđelesu. Slavni pevač imao je 57. godina kada je preminuo.

Sama Šinejd je tokom godina imala mnogo ispada u javnosti, a jedan je i taj da je promenila ime u Šuada Davit i prešla u islam
Sama Šinejd je tokom godina imala mnogo ispada u javnosti, a jedan je i taj da je promenila ime u Šuada Davit i prešla u islamfoto: Alessandro Bosio / Alamy / Alamy / Profimedia

Šinejd je bila majka četvoro dece, nakon prelaska u islam uzela je ime Šuhada Sadakvat, a godinama je imala problema sa psihičkim bolestima. Nju život nije mazio, a 2017. je priznala da je bila žrtva porodičnog nasilja, da ju je majka maltretirala, te da je i tada razmišljala o samoubistvu.

"Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala da nanosi bol drugima. Morala sam stalno da ponavljam kako ne vredim ništa i da sam ja niko, ako bih odbila to da govorim, onda bi me tukla", govorila je legendarna pevačica.

Od majke je pobegla kada je imala 13 godina, a šest godina kasnije majka joj je poginula u saobraćajnoj nesreći. Pevačica je u intervju rekla kako je na isti pristala jer želi svima da kaže da nije luda nego da je žrtva porodičnog nasilja.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.