MADONINO ZDRAVLJE I DALJE UGROŽENO? PORODICA I PRIJATELJI STRAHUJU: Oglasila se i ONA
Madona, Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

stanje

MADONINO ZDRAVLJE I DALJE UGROŽENO? PORODICA I PRIJATELJI STRAHUJU: Oglasila se i ONA

Strahovali su da će je izgubiti

Objavljeno: 03:40h

Sinoć je kao bomba u svim svetskim medijima odjeknula vest da je Madona (64) zbog ozbiljne bakterijske infekcije hitno hospitalizovana. Njen rođak se tada oglasio i objasnio da se porodica brinula i pripremala na najgore.

- Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kojem će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo je mogli izgubiti - ispričao je za Daily Mail.

- Ovo je bio šok. Madona veruje da je nepobediva i puno se pripremala za turneju, preforsirala se - dodao je.

Madonina porodica otkrila detalje njenog zdravstvenog stanja
Madonina porodica otkrila detalje njenog zdravstvenog stanjafoto: EPA/DANIEL DEME

Pevačicu su pre pet dana pronašli u njenom domu u Njujorku bez svesti i hitno je prebacili u bolnicu. Završila je na intenzivnoj nezi gde je bila intubirana. Sada je budna i oporavlja se, a njena ćerka Lurdes Leon je sve vreme bila uz nju.

Madonin dugogodišnji menadžer objasnio je kako je pevačica razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj nezi. Iako nije otkrio detalje o njenom lečenju, niti uslove njene hospitalizacije, potvrdio je da joj je dijagnostikovana bakterijska infekcija.

- U subotu, 24. juna, Madona je dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju zbog koje je nekoliko dana ostala na intenzivnoj nezi - poručio je.

- Zdravstveno stanje joj se popravlja, ali još uvek je pod kontrolom lekara. Očekuje se potpuni oporavak - objasnio je dalje.

Odlaganje svetske turneje

Muzički menadžer tada je otkrio i kako je Madona prisiljena da odloži početak svoje dugonajavljivane turneje, za koju je vežbala mesecima, a koja je trebalo da počne kroz nekoliko nedelja.

- U ovom trenutku moraćemo da pauziramo sve obveze, što uključuje i turneju - zaključio je.

1 / 3 Foto: EPA/ALESSANDRO DI MEO

Međutim, pop ikona se oglasila pre par dana i zahvalila se fanovima na podršci i otkrila kako se oseća.

- Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i zahvalna sam za sve blagoslove u svom životu - napisala je ona, pa dodala:

- Moja prva misao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Moja druga misao je bila da ne želim da razočaram nikog ko je kupio kartu za moju turneju. Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na stvaranju mog šoua. Mrzim da bilo koga razočaram. Moj fokus je na mom zdravlju i jačanju i uveravam vas da ću se vratiti čim budem mogla.

Ona je na kraju otkrila i trenutne planove koje ima za turneju.

- Moj trenutni plan je da pomerim deo turneje u Severnoj Americi i započnem turneju u oktobru u Evropi. Zahvalna sam za brigu i podršku. S ljubavlju, M - završila je ona, pa objavila i fotografiju kako trenutno izgleda.

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.