GLUMICA NESTALA BEZ TRAGA: Porodica i prijatelji ZABRINUTI, ima PETORO dece
Tori Speling, Foto: Instagram printscreen/torispelling

nervni slom

GLUMICA NESTALA BEZ TRAGA: Porodica i prijatelji ZABRINUTI, ima PETORO dece

Tori je zbog prevare doživela nervni slom, prijatelji zabrinuti za njen život

Objavljeno: 12:05h

Glumica Tori Speling (50) navodno se ne javlja svojim prijateljima nakon rastanka od supruga Dina Mekdermota (56), javlja Page Six.

"Tori ne uzvraća pozive i na neki način gubi joj se svaki trag, zbog čega su njeni bliski prijatelji zabrinuti", rekao je neimenovani izvor za Daily Mail u četvrtak.

Njeni prijatelji su zabrinuti jer misle da sa svojih petero dece, Lijamom (16), Stelom (15), Heti (11), Finom (10) i Biu (6), boravi u jeftinim motelima u okolini Los Anđelesa.

"Dinu takođe smeta to što s decom boravi u tim motelima", dodao je izvor.

"On misli da bi deca trebala da budu kod kuće, a ne da se seljakaju po prljavim motelima s Tori. On samo veruje da to nije ono što je najbolje za njih u ovom trenutku", ispričao je izvor.Tori se nedavno s decom odselila iz kuće koju je iznajmila nakon što je u njoj otkrila "ekstremnu" buđ koja je navodno uzrokovala da njena deca pate od respiratornih infekcija, simptoma sličnih alergijama i kožnih osipa.

Tori se nedavno s decom odselila iz kuće koju je iznajmila nakon što je u njoj otkrila "ekstremnu" buđ koja je navodno uzrokovala da njena deca pate od respiratornih infekcija, simptoma sličnih alergijama i kožnih osipa.

Glumica je u maju tražila preporuke za advokata nakon što je otkrila da buđ "polako ubija" njenu porodicu.

Tori i Din u junu su objavili da se razvode nakon 18 godina veze i 17 godina braka. Krajem 2013. godine Mekdermot je javno priznao da je varao suprugu koja je tada navodno doživela nervni slom. Kako je rekao, supruga je često vikala na njega i bila lošeg raspoloženja, zbog čega je počeo da traži utehu u drugim ženama, ali je zažalio. Par je u međuvremenu bankrotirao.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.