NAKON ZDRAVSTVENIH PROBLEMA MADONA PONOVO VIĐENA U JAVNOSTI: Pevačica uhvaćena u OVOM IZDANJU
Madona, Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

KRALJICA POPA

NAKON ZDRAVSTVENIH PROBLEMA MADONA PONOVO VIĐENA U JAVNOSTI: Pevačica uhvaćena u OVOM IZDANJU

Čini se da je Madonino zdravstveno stanje znatno bolje

Objavljeno:

Slavna pevačica Madona krajem juna je pronađena bez svesti, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu.

Nju je onesvešćenu pronašla njena ćerka, a pevačica je u bolnici provela nekoliko dana, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Njen menadžer je saopštio da je u pitanju bakterijska infekcija, a da se pevačica onesvestila nakon što je naporno vežbala i pripremala se za nastupe, ne odmarajući se.

Nedavno su se pojavile i nove tvrdnje o njenom stanju, a „Radar Online“ je preneo kako su pevačicu, navodno, oživljavali narkanom – injekcijom koja se daje nakon što se neko predozira.

Čini se da je Madonino zdravstveno stanje znatno bolje, budući da je pevačica u nedelju 9. jula promećena na ulicama Njujorka.

Fotografije su se brzo proširile društvenim mrežama, a pevačica je na sebi imala široki šorts i majicu, patike, šešir i naočare, te se može zaključiti da se svojski potrudila da je niko ne prepozna.

„Izgledala je jako dobro i raspoloženo. Hodala je malo sporo, ali izgledala je kao da je samo želela malo da izađe napolje“, rekao je očevidac za OK! magazin, a pomenute Madonine fotografije možete pogledati u video-prilogu u tekstu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.