JOŠ JEDAN PEVAČ DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST NA NASTUPU: Pogođen pravo u OKO, snimak ZAPREPASTIO narod
Pevač, Foto: prentscreen/youtube/ABC 7 Chicago

Incident

JOŠ JEDAN PEVAČ DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST NA NASTUPU: Pogođen pravo u OKO, snimak ZAPREPASTIO narod

Pevač se još uvek nije oglasio i obastio svoje pratioce u kakvom je stanju trenutno

Objavljeno: 11:20h

Pevač Hari Stajls pogođen je u oko predmetom bačenim na binu dok je u subotu nastupao u Beču, što je predstavljalo najnoviji incident na sve većoj listi sličnih situacija poslednjih nedelja.

Video snimak koji su posetioci koncerta objavili na društvenim mrežama prikazuje pevača kako hoda po bini dok ga predmet pogađa pravo u oko tokom koncerta "Love on Tour".

Vidi se kako se trza od bolova kada predmet udari i saginje se dok prinosi ruke glavi da se sabere pre nego što nastavi da hoda napred.

Stajls se još uvek nije oglasio i obavestio pratioce na društvenim mrežama o svom stanju, ali CNN je kontaktirao predstavnika pevača tražeći komentar o incidentu.

Stajls je i ranije meta letećeg objekta dok je nastupao na sceni, 2022. godine, video snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju da je Stajls pogođen bombonama bačenim na njega tokom koncerta u Los Anđelesu.

Stajls je novi "dodatak" na spisak muzičkih zvezda koje fanovi slučajno ili namerno pogađaju u lice. Nedavno su Bibi Reksa, Kelsi Balerini i Ava Maks bile pogođene u lice raznim predmetima. Bibi je zadobila ozbiljnu povredu. oka.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.