EVO KO JE MUŽ RIKI MARTINA OD KOG SE PEVAČ RAZVODI: Devojke lude sa NJIM, svi kažu da je PRAVI FRAJER
Riki Martin, Foto: Profimedia

pravi dasa

EVO KO JE MUŽ RIKI MARTINA OD KOG SE PEVAČ RAZVODI: Devojke lude sa NJIM, svi kažu da je PRAVI FRAJER

Ne zna se koji od njih dvojice bolje izgleda.

Objavljeno: 22:41h

Pevač Riki Martin, jedan od najvećih latino zavodnika, slomio je srca mnogih žena kada je 2010. godine priznao da je gej.

Ovo je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je pre toga bio u vezama sa brojnim atraktivnim damama, ali on je rekao kako nikada nikoga nije zavaravao, te da su sve njegove ljubavi bile iskrene.

- Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo, već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao - izjavio je on u intervjuu za magazin "People".

Pre nego se venčao s umetnikom Džvanom Jozefom 2017. godine, Riki Martin je od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom, a pre njega je bio u vezi s Nejtanom Lejnom. Njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene. Na spisku devojaka s kojima je bio našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lili Melgar, Rebeka de Alba i Gabrijela Sabatini.

On je godina uživa u ljubavu sa 12 godina mlađim umetnikom Džvanom Jozefom sa kojim je, putem surogat majke, dobio četvoro dece, a nedavno su nakon 6 godina objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj i da se razvode.

- Odlučili smo da okončamo naš brak u ljubavi, poštovanju i dostojanstvu prema našoj deci, poštujući sve što smo iskusili kao par za sve ove godine - saopštio je par u izjavi za People.

- Naša najveća želja je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i vezu zasnovanu na miru i prijateljstvu, da nastavimo zajedničko vaspitanje naše dece čuvajući poštovanje i ljubav koje imamo jedni prema drugima - saopštili su.

Martin je često delio na Instagramu fotografije sa Martinom, te su mnogi komentarisali da se ne zna ko od njih dvojice bolje izgleda, a šta vi mislite?

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.