I DAN DANAS SE PREPRIČAVA OVA SCENA: Fudbaler u AKCIJI nasred plaže sa DEČKOM (FOTO)
Rajan Kami Rasel, Foto: Profimedia

strasti

I DAN DANAS SE PREPRIČAVA OVA SCENA: Fudbaler u AKCIJI nasred plaže sa DEČKOM (FOTO)

Inače, O'Brien je bio dugogodišnji igrač P. Diddija, a sada uči plesnim koracima svog dečka, inače veoma uspešnog fudbalera američkog fudbala.

Objavljeno:

Rajan Kami Rasel, 29-godišnji defanzivac američkog fudbala, bio je ludo zaljubljen u profesionalnog plesača Korija O'Brajena sa kojim se slikao na plaži pre nekoliko godina, a kada je par ugledao fotografa nedaleko od lagali su, počeli da se strasno ljube i maze.

„Kada svetu kažem da si moj, najviše se hvalim“, napisao je Rajan nedavno na društvenim mrežama, otkrivajući kako je tek sa sadašnjim dečkom pronašao pravu sreću. Iako je pre njega bio sa devojkama, shvatio je da ga one ne zadovoljavaju u potpunosti. 'Pokušao sam, ali nije to bilo to. Samo sam osetio da nešto nedostaje, rekao je iskreno.

Prema rečima slučajnih prolaznika, par je u nekoliko navrata preterao sa nežnošću. „Neke stvari su predodređene za četiri zida. Guranje ruku u pantalone i polizanje partnerovih prstiju nije privlačan prizor za sve prolaznike. Hteo sam da povraćam“, rekao je 40-godišnji gospodin koji je ležao na plaži nedaleko od njih.

1 / 5 Foto: Profimedia

Inače, O'Brien je bio dugogodišnji igrač P. Diddija, a sada uči plesnim koracima svog dečka, inače veoma uspešnog fudbalera američkog fudbala, koji je rekao da je njegova karijera počela tek kada je javno progovorio o svojoj seksualnoj orijentaciji.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.