NAJJAČA BOMBA SVETA SE SKINULA I RAZLUDELA MUŠKARCE: Pokazala koliko je VRELA, ocrtalo se SVE ŠTO NE SME
Eiza Gonzales, Foto: Profimedia

kao lutka

NAJJAČA BOMBA SVETA SE SKINULA I RAZLUDELA MUŠKARCE: Pokazala koliko je VRELA, ocrtalo se SVE ŠTO NE SME

Ova Meksikanka je i inače poznata kao dama koja oduzima dah svojom pojavom - uvek je odmerena i elegantna

Objavljeno:

Holivudska glumica Eiza Gonzales juče je dočekala leto uz prigodnu fotografiju, koju je i podelila sa fanovima na Instagramu. Naime, lepa brineta pozirala je u bikiniju, dokazavši da sa pravom važi za jednu od najzgodnijih i najlepših dama u svetu šoubiznisa.

Eiza je svojih 7, 7 miliona pratilaca na pomenutoj drutštvenoj mreži počastila zavodljivom fotkom na kojoj u crnim tanga gaćicama i sivobež gornjem delu pokazuje svoju savršenu figuru - tanak struk, lepe, bujne grudi i mišiće na stomaku.

Ova Meksikanka je i inače poznata kao dama koja oduzima dah svojom pojavom - uvek je odmerena i elegantna, a zanimljivo je da je jedan od retkih dama na kojoj se tragovi plastičnih operacija uopšte ne vide, iako mnogi tvrde da je zapravo promenila lični opis.

Eiza, koja se pored glume, bavi i pevanjem, u Los Anđelesu živi i radi od 2013. godine
Eiza, koja se pored glume, bavi i pevanjem, u Los Anđelesu živi i radi od 2013. godinefoto: Profimedia

Inače, Eiza je poznata kao žena na čije su čari redom padalu brojni moćni, uspešni muškaraca... Prošle godine bila je u vezi sa zlatnim dečkom Holivuda - Timotijem Šalameom, a pre njega povezivali su je i sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, glumcima Lijamom Hemsvortom i Džošom Duamelom, muzičarima Malumom i Kalvinom Harisom... Pre nekoliko meseci je takođe potvrđeno da je zavela Džejsona Momou, možda i najpoželjnijeg frajera današnjice.

Eiza, koja se pored glume, bavi i pevanjem, u Los Anđelesu živi i radi od 2013. godine. Inače, zgodna brineta redovno dobija gomilu komplimenata zbog raskošne lepote.

Inače, zgodna brineta redovno dobija gomilu komplimenata zbog raskošne lepote
Inače, zgodna brineta redovno dobija gomilu komplimenata zbog raskošne lepotefoto: eizagonzalez / Instagram / printscreen

I dok je danas njen život med i mleko, nije oduvek bilo tako. Priznala je da je dugo patila od depresije zbog smrti oca, te da je zbog toga dobila i poremećaj u ishrani. No, danas su svi problemi iza nje, a izgleda da je ovo najbolji period njenog života!

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.