POJAVILE SE NOVE INFORMACIJE O MLADIĆU KOJI JE GAĐAO ALBANSKU PEVAČICU: Ovo su DETALJI njegove PROŠLOSTI
Pevačica, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

pogledajte

POJAVILE SE NOVE INFORMACIJE O MLADIĆU KOJI JE GAĐAO ALBANSKU PEVAČICU: Ovo su DETALJI njegove PROŠLOSTI

Snimak ovog incidenta obišao je ceo svet

Objavljeno:

Nikolas Malavanja iz Nju Džerzija uhapšen je i optužen za napad na pevačicu Bebe Rexhu, nakon što ju je pogodio telefon u glavu tokom nastupa.

Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon već je takođe izjavio i da "mu je bilo zabavno da to uradi".

Nikolas je optužen za napad i uhapšen je ubrzo nakon incidenta. Trenutno, Malvanja je u policijskom pritvoru i optužen je 19. juna, u ponedeljak.

Incident se dogodio pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinut
Incident se dogodio pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinutfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ko je Nikolas Malavanja?

Nakon što se desio incident i njegovo hapšenje, polako su počeli da se otkrivaju detalji i ko je zapravo Nikolas Malavanja, vinovnik incidenta na koncertu pevačice albanskog porekla.

Malavanja je radnik u luksuznoj odgajivačnici pasa iz Nju Džersija.

Trenutno se Malvanja suočava sa dve optužbe za napad, jednom optužbom za teško uznemiravanje, jednom optužbom za pokušaj napada i jednom optužbom za uznemiravanje. Pred sudom će se naći 31. jula.

Nakon incidenta se ispostavilo da je Nikolas njen veliki fan, a iako je još uvek nejasno zašto je napadač napao Bebe Redžu, pretpostavlja se da je želeo da je spreči da siđe sa bine na kratku pauzu, dok je bila preblizu bini publike.

Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon već je takođe izjavio i da 'mu je bilo zabavno da to uradi'
Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon već je takođe izjavio i da "mu je bilo zabavno da to uradi"foto: prentscreen/TikTok/beberexha

Podsetimo, kao što se može videti i na snimku koji se pojavio na Tviteru, u trenutku odigravanja incidenta Bebe se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon, nakon čega je pala na pod.

Pevačici su pritrčali da pomognu ljudi iz tima ne shvatajući šta se dešava budući da se sve odigralo brzinom svetlosti.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.