TUGA BOŽIJA! Nekada smo je svi OBOŽAVALI, a sada ROVARI PO KONTEJNERU: Pojavile se POTRESNE fotografije, BEDA
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

tuga

TUGA BOŽIJA! Nekada smo je svi OBOŽAVALI, a sada ROVARI PO KONTEJNERU: Pojavile se POTRESNE fotografije, BEDA

Nekada je bila najlepša...

Objavljeno:

Zvezdu "Čuvara plaže" i bivšeg fotomodela Loni Vilison, fotografisali su paparaci juče u Los Anđelesu, koja i dalje živi kao beskućnik, hranu traži po kontejnerima i jedva preživljava.

Naime, Loni je naoko živela "savršeni život" u braku sa glumcem serije "Čuvari plaže" Džeremijem Džeksonom dok nije doživela bračni pakao.

Kroz šta je nesrećna žena prošla i kako je taj naoko savršen život izgledao, najbolje svedoči to što danas ova 38-godišnjakinja živi na ulici i hrani se iz kontejnera.

Nakon kraha braka i teškog razvoda pre devet godina, u kojem su pljuštale optužbe o zloupotrebi droge i alkohola, koje je ona negirala, zanosna plavuša danas je praktično neprepoznatljiva dok luta ulicama, preturajući po kantama za smeće u potrazi za hranom.

Najnovije paparaco fotografije nekada jedne od najlepših žena sveta opet su obišle i rastužile svet. Naime, ona je uslikana dok "kopa" po kontejnerima i svoj "ulov" vozi u kolicima.

Loni Vilson bila je kraljica modnih pista
Loni Vilson bila je kraljica modnih pistafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Loni Vilson bila je kraljica modnih pista, popularnost joj je donela bogatstvo, milione dolara. Bivši model za kupaće kostime i supruga zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona smatrala se i jednom od najatraktivnijih žena sveta. Popularnost i uspehe zamenila je zavisnost od narkotika. Loni se pre desetak razvela od Džeremija Džeksona sa kojim se venčala 2012.

Najnovije paparaco fotografije nekada jedne od najlepših žena sveta opet su obišle i rastužile svet.
Najnovije paparaco fotografije nekada jedne od najlepših žena sveta opet su obišle i rastužile svet. foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Loni je tih dana bila na vrhuncu slave i često se osmehivala s naslovnica fitnes magazina i crvenih tepiha. Ipak, iza zatvorenih vrata njen život nije bilo idiličan, pa policija intervenisala jedne večeri u avgustu 2014. godine, nakon što je glumac pod dejstvom alkohola fizički nasrnuo na svoju suprugu.

Njenom sunovratu doprineo je i gubitak posla u klinici za plastičnu hirurgiju gde je radila kao asistent, bila je kratko zaposlena kao trgovac nekretninama, ali nije dobijala platu.

Bonus video:

59:19

CENTRALNI DNEVNIK 15.06.2023

(Espreso/Telegraf.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.