DA LI JE OVO NAJBIRAZNIJI PAR HOLIVUDA!? Ono što su RADILI na svojoj SVADBI sve je OSTAVILO U ČUDU
Megan Foks, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

DA LI JE OVO NAJBIRAZNIJI PAR HOLIVUDA!? Ono što su RADILI na svojoj SVADBI sve je OSTAVILO U ČUDU

Ostala je sa njim i nakon prevare.

Objavljeno:

Megan Foks i Mašin Gan Keli jedan su od najbizarnijih parova Holivuda, a skoro su se pomirili nakon što je pevač prevario popularnu glumicu.

Par je započeo vezu početkom 2020, a verili su se u januaru 2022. Od početka su privlačili puno pažnje svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Brajana Ostina Grina, pojavila se u Mašinovom spotu za pesmu "Bloody Valentine", u kom se moglo videti kako ga veže.

Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su navodno Foks i Keli jedno drugome pili krv, muzičar je nosio njenu krv na jednoj premijeri, poklonio joj je verenički prsten s umetnutim šiljcima kako bi je bolelo ako proba da ga skine, te su šetali crvenim tepihom vezani jedno za drugo lancem koji je spajao njihove nokte.

Megan je nedavno svom vereniku poručila da je "ili ubije ili joj napravi dete", a jednom prilikom je istakla da je njihova veza "vrlo intenzivna". "Naše duše su odabrale da se suoče sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo. Sve to bi trebalo da ide lagano, ali isto tako jedno s drugim idemo u pakao"- rekla je glumica.

Mnogi su primetili se koliko Foks promenila tokom veze s reperom i posegnula za nizom estetskih zahvata. Zbog toga su počeli da je nazivaju "plastičnom lepoticom".

Podsetimo, Megan nije imala lako detinjstvo. Odrastala je u vrlo strogoj i religioznoj porodici, a nije joj bilo dozvoljeno da ima dečka niti da kući dovodi prijatelje. Ovo drugo joj nije bilo teško da poštuje jer uglavnom nije imala prijatelja.

- Svi su me mrzeli, bila sam potpuno odbačena. Moji prijatelji su uglavnom bili mladići, a imam i vrlo agresivnu ličnost, pa se devojčicama ni zato nisam sviđala. Tokom čitavog života, imala sam samo jednu dobru prijateljicu - rekla je u jednom intervjuu.

Više puta se požalila da ljudi ne shvataju njenu ličnost, smisao za humor niti nju samu.

- Moja inteligencija se ne primećuje. I zbog toga mi je žao - iskreno je rekla glumica.

Više puta je pričala i da joj se "muškarci generalno gade", da je biseksualka, a požalila se i da je smatraju seks-simbolom, dok ona zapravo uopšte nije tip žene koji ima aktivan seksualni život. Pre nego što se udala, imala je odnose samo s jednim dečkom, svojom ljubavlju iz tinejdžerskih dana, a isticala je i da ne može da spava s nekim koga ne voli.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.