GLUMICA (54) BEZ TRUNKE FOTOŠOPA ZAPALILA MUŠKI ROD! Pokazala kako se ISTEŽE, vrele poze BACAJU NA POD: Baš je JAKA
Dženifer Aniston, Foto: Printscreen Instagram/jenniferaniston

PONOSNO NOSI GODINE

GLUMICA (54) BEZ TRUNKE FOTOŠOPA ZAPALILA MUŠKI ROD! Pokazala kako se ISTEŽE, vrele poze BACAJU NA POD: Baš je JAKA

Bez trunke fotošopa i korekcija!

Objavljeno: 09:06h

Dženifer Aniston (54) dobila je brojne pohvale na račun izgleda nakon što je na Instagramu pokazala sede pramenove i bore na licu.

I dok se većinma njenih koleginica botksira i podvrgava tretmanima podmlađivanja, zvezda serije "Prijatelji" dostojanstveno stari.

Ona se ne stidi ni svoje sede kose, kao ni urezanih bora na licu, što je i pokazala svojim pratiocima na pomenutohj mreži.

Glumica je objavila video u kojem pokazuje svoje proizvode za negu kose, a za ovu priliku je obukla ležernu kombinaciju, majicu, helanke i sportske patike.

Ponosno nosi godine
Ponosno nosi godinefoto: Printskrin: Instagram/ jenniferaniston

Osim toga, prednji deo kose sklonila je s lica i pohvalila se sedim pramenovima, a fanovi su joj u komentarima pisali da su oduševljeni njenim izgledom.

"Nadam se da će Dženifer ostati prirodna", "Ovako je mnogo atraktivnija", "Prelepo je videti ženu koja ne robuje standardima lepote", "Ovim malim potezom si me ohrabrila da prihvatim sebe takvu kakva jesam", neki su od komentara.

Pokazala je i kako izgleda dok vežba, a njena linija izgleda kao kod devojčice. Zategnuta kao praćka pokazala je šta sve radi u teretani, a mnogi su primetili da je u jako dobroj kondiciji.

Nije ni čudo što je miljenica muškog roda!

Inače, glumica je u nedavnom intervjuu za AFP progovorila o tome kako se serija "Prijatelji" verojatno u današnje vreme ne bi emitovala u udarnom terminu.

- Bilo je stvari koje zaista nismo uradili namerno. Možda smo negde pogrešili, ali danas je publika osetljivija. Neke scene bi verojatno bile meta "cancel" kulture - rekla je tada Dženifer koju svi poznaju kao Rejčel iz popularne serije.

Jednom prilikom je za časopis "Allure" pozirala u Chanelovom mini bikiniju iz 1996. godine. Njena naslovnica oduševila je javnost, a mnogi nisu prestajali da pričaju o mučnoj borbi koju je prošla.

Glumica je priznala kako je žarko želela da postane majka, te se zbog problema s neplodnošću podvrgnula IVF-u, a pila je i kineske čajeve, no ništa joj nije pomoglo.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.