NJEN BURAN LJUBAVNI ŽIVOT I DANAS INTRIGIRA: AFERA sa OVIM POZNATIM MUŠKARCEM bila je TAJNA o kojoj se i sada priča
Prva dama, Foto: prentscreen/youtube/HelmerReenberg

turbulentbo

NJEN BURAN LJUBAVNI ŽIVOT I DANAS INTRIGIRA: AFERA sa OVIM POZNATIM MUŠKARCEM bila je TAJNA o kojoj se i sada priča

Ove navode mnogi odbacuju

Objavljeno: 17:15h

Džeki Kenedi imala je buran ljubavni život, a cela Amerika je znala i šaputala da je posle atentata na njenog muža njen ljubavnik bio otac jedanaestoro dece, istaknuti političar i... njen dever.

Nakon što je Džon F. Kenedi upucan u Dalasu, maltene na rukama svojoj supruzi Žaklini, cela Amerika saosećala je s bolom prve dame.

Džeki je bila slomljena, njen Šanel kostim bio je umrljan krvlju koju nikada nije dopustila da operu kako bi večno sećala na porodičnu tragediju, a cela porodica bila je tu uz nju.

Najveću podršku pružio joj je dever Bobi, Džonov mlađi brat, poznatiji svetu kao senator Robert F. Kenedi. Još uvek se pamti kako je on bio uz svoju snahu na sahrani, dok je skrhana stajala ispod crnog vela.

Robert i Džeki imali su odličan odnos još za Džonova života, a njena deca Karolina i Džon obožavali su svog strica. Ipak, nakon atentata oni su još više učvrstili svoj odnos, a spekulisalo se čak i o aferi. Navodno su se Džeki i Bobi toliko voleli da je ona, a ne njegova supruga, bila ta koja je odobrila da se on isključi s aparata za održavanje života nakon što je i sam upucan u atentatu 1968.

Pričalo se dugo da je ova afera javna tajna u visokim američkim krugovima, a pre nekoliko godina objavljena je knjiga "Bobi i Džeki: Ljubavna priča" Sija Dejvida Hejmana, u kojoj je izneto mnogo detalja ovog odnosa.

– Jedina osoba koju je Džeki ikada volela... bio je Robert Kenedi – rekao je jednom prilikom njen prijatelj i poznati američki intelektualac Gor Vidal.

Budući da su i Bobi i Džeki bili potpuno slomljeni zbog Džonove smrti, jedno u drugom su videli najbolji oslonac i vremenom se zbližili toliko da su planule emocije, tvrdi se u knjizi. Sve je primetila njegova supruga Etel, s kojom je Robert imao jedanaestoro dece, a navodno je ona odlučila da toleriše grešnu vezu sve dok se Bobi vraća kući njoj i njihovoj porodici.

Dok Džekin pokojni suprug nije umeo da bude suptilan i diskretan u svojim aferama, Bobi mu je bio sušta suprotnost i trudio se da javnost ni ne nasluti da se nešto dešava između snahe i njega. U njihovim društvenim krugovima se, međutim, šuškalo o ovoj ljubavi, ali svi su, uključujući i prevarenu Etel, odlučili da okrenu glavu od nje.

U knjizi se citira Meri Harington, članica visokog društva tog vremena, koja je tvrdila da je svojim očima videla par kako razmenjuje nežnosti na imanju Kenedijevih u Palm biču na Božić 1964. godine.

Kad su počeli da se ljube, stavio je jednu ruku na njenu dojku, a drugu u donji deo bikinija – rekla je Haringtonova, koja je imala sama imala avanturu s Bobijem Kenedijem. – Bila sam šokirana. Bilo je jasno da Bobi spava sa svojom snahom.

Eksperti za porodicu Kenedi, međutim, odbacuju sve ove navode i nazivaju ih "novim nivoom dna".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.