POSLEDNJI POZDRAV TINI TARNER: Poznati se opraštaju od SLAVNE pevačice FOTO
Tina Tarner, Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

tuga

POSLEDNJI POZDRAV TINI TARNER: Poznati se opraštaju od SLAVNE pevačice FOTO

„Nikad te neću zaboraviti, nebo je dobilo anđela“

Objavljeno:

Slavna Tina Tarner umrla je u 83. godini u svom domu u blizini Ciriha u Švajcarskoj, a brojne svetske zvezde opraštaju se od čuvene pevačice.

„Tako sam tužan zbog smrti moje divne prijateljice Tine Tarner. Ona je zaista bila izuzetno talentovan izvođač i pevačica. Bila je inspirativna, topla, duhovita i velikodušna. Puno mi je pomogla dok sam bio mlad i nikad je neću zaboraviti“, napisao je frontmen Rolingstonsa Mik Džeger.

„Jednostavno najbolja. Počivajte u miru gospođo Tarner. Volela sam te i volim te. Hvala vam. Božji blagoslov“, napisala je glumica Sara Džesika Parker, počevši poruku sa naslovom kultne pesme Tine Tarner.

„Počivaj u miru, legendarna Tina Tarner. Srušili ste barijere za žene i umetnice širom sveta. Vaš je talent bio jedinstven. Zauvek ću ceniti vreme koje smo provele zajedno. Đani i ja smo te voleli, kao i ceo svet“, napisala je kreativna direktorka modne kuće „Versače“ Donatela Versače, objavivši slike na kojima su njen brat Đani Versače i ona sa slavnom pevačicom.

Od pevačice se oprostila i američka pevačica Sijara, koja je napisala da je „nebo dobilo anđela“. „Počivaj u miru Tina Tarner. Hvala vam na inspiraciji koju ste nam dali“, navela je pevačica.

Bernis King, ćerka aktiviste za građanska prava Martina Lutera Kinga, poželela je Tini Tarner „laku noć“…

Podsetimo, pevačica Tina Tarner preminula je u 83. godini, saopštio je njen portparol.

„Tina Tarner, ‘Kraljica rokenrola’ umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj“, navodi se u saopštenju i dodaje: „Njenim odlaskom svet je izgubio muzičku legendu i uzor“.

Sahrana će biti privatna, sa bliskim prijateljima i porodicom.

Bonus video:

01:17

NEDA UKRADEN NIKAD ISKERNIJA! Apelovala na OBAVEZNU VAKCINACIJU: Žrtve smo NEODGOVORNIH ljudi, imamo izbor, a ne koristimo ga!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.