PRVO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE PIKEA I ŠAKIRE: Svi pričaju o NJIHOVOM PONAŠANJU, fudbaler IZBLAMIRAO DECU
Šakria i Pike, Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

kakav blam

PRVO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE PIKEA I ŠAKIRE: Svi pričaju o NJIHOVOM PONAŠANJU, fudbaler IZBLAMIRAO DECU

Oni su zajedno sa sinovima posetili školu

Objavljeno:

Bivši fudbaler Đerar Pike pre nekoliko dana je otputovao u SAD da poseti svoju decu, a sada su se pojavile informacije o njegovoj prvoj poseti školi.

Španska Marka piše da je bivši defanzivac Barselone i španske reprezentacije izblamirao Milana i Sašu u njihovoj novoj školi u Majamiju.

Pike je, kako tvrde izvori, otišao da vidi gde se njegovi sinovi školiju a sastanak u školi je započeo hvaleći se dostignućima u fudbalskoj karijeri. Njegov stav je bio totalno suprotan od onog koji je zauzela Šakira, koja je tek kada se predstavila dala svoje ime i nacionalnost, ne pominjući da je velika muzička zvezda.

Pike i Šakira se predstavili na roditeljskom
Pike i Šakira se predstavili na roditeljskomfoto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Navedeni izvor piše da Đerar Pike nije ostavio nimalo dobar utisak posle posete školi u kojoj uče Milan i Saša. Pokušao je da se istakne kao fudbaler svetske klase i hvalio se svojim nastupima u Barseloni.

Sastanku je prisustvovala i Šakira, koja je bila mnogo skromnija kada se predstavila rekla je samo svoje ime i napomenula da je majka Milana i Saše.

Velika nagrada Formule 1 u Majamiju održana je u nedelju, 7. maja, a Šakira, koja se nedavno preselila u Majami sa decom, Sašom i Milanom, nije izostala sa događaja na kome je bilo mnogo zvezda.

Đerar Pike nije ostavio nimalo dobar utisak posle posete školi u kojoj uče Milan i Saša
Đerar Pike nije ostavio nimalo dobar utisak posle posete školi u kojoj uče Milan i Sašafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ubrzo po završetku trke, slavna pevačica primećena je u poznatom restoranu u Majamiju sa slavnim vozačem Luisom Hamiltonom, koji je trku u Majamiju završio na šestom mestu.

Slike dolaze otprilike godinu dana nakon što je Kolumbijac raskinuo sa bivšom zvezdom Barselone Đerar Pikeom, a u međunarodnoj štampi se pojavljuju izveštaji da se stvarila romansa između Šakire i sedmostrukog svetskog šampiona.

 Šakira je bila mnogo skromnija kada se predstavila rekla je samo svoje ime i napomenula da je majka Milana i Saše
Šakira je bila mnogo skromnija kada se predstavila rekla je samo svoje ime i napomenula da je majka Milana i Sašefoto: SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada, nakon zajedničke večere, Šakira i Luis Hamilton ponovo su snimljeni zajedno, ovog puta na luksuznoj jahti. Njih dvoje su proveli dan zajedno, u pratnji grupe prijatelja.

Šakira poseduje nekretninu u Majamiju vrednu oko 17,5 miliona evra, ali je u potrazi za novom luksuznom vilom.

Novinari Marke pišu da se Šakira zagledala u impresivnu vilu, koja se nalazi na mestu do kojeg se može stići samo čamcem ili helikopterom.

Šakira sa decom
Šakira sa decomfoto: MOS The Photo One Profimedia

Reč je o ostrvu Fišer, lokaciji koju Španci opisuju kao „najskuplja stambena oblast na svetu, sa najvećim brojem milionera po kvadratnom metru”.

Ostrvo Fišer je „najbogatije mesto u SAD“ i njegovi stanovnici zarađuju u proseku 2,2 miliona dolara godišnje. To je ostrvo gde slavne ličnosti poput Opre Vinfri ili Borisa Bekera provode svoje praznike.

Šakirino odabrano ostrvo nalazi se pored obale Majami Biča, na samo 7 minuta vožnje trajektom, što je jedan od načina na koji možete stići pored privatne jahte ili helikoptera.

- Tamo žive samo milioneri i tamo možete stići samo čamcem ili helikopterom. Ima 8 restorana, golf teren, dva velika bazena, škola, teniski tereni i još mnogo toga. Zato što je to ekskluzivno područje, ostrvo Fišer nudi privatnost, ali i sigurnost. Ostrvo je ukupno manje od 1 kvadratnog kilometra - piše Marka.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.